Oldal frissítése

BaByliss C432E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss C432E

Gyönyörű hullámok fáradtság nélkül. Ez a BABYLISS által készített automatikus hajsütővas nélkülözhetetlen mindazok számára, akik csodás hullámokat szeretnének a fodrászuk meglátogatása nélkül. Ez a praktikus hajsütővas automatikusan tekeri fel a tincseket, így minden hullám tökéletes lesz. Fejének átmérője 32 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé tartozik. A nagyobb lokniktól a lazább hullámokig bármilyen frizurát elkészíthetsz vele. A henger felülete kerámia, aminek köszönhetően nincsenek túlforrósodott részei, így nagyon kíméletes a hajhoz. A kifogástalan frizurához mindig az adott hajtípushoz illő hőmérsékletet kell beállítanunk. Ez a hajsütővas 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 200 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BaByliss C432E hajsütővas lényegesebb tulajdonságai

  • Automata hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: Kerámia
  • A hideg csúcs jobb fogást biztosít
  • Maximális hőmérséklete: 200 °C
  • Fokozatok száma: 3
  • Az automatikus kikapcsolás funkció biztonságot nyújt
  • Egyszerű használat

A(z) BaByliss C432E hajsütővas funkciói és biztonságos használata

Hideg csúcsa meggátolja, hogy megégesd a kezed, így használata mindig biztonságos. Az automatikus kikapcsolás funkcióval megelőzhetők a véletlen tűzesetek, mert a gép egy kis idő elteltével saját magától kikapcsol. A(z) 1,85 m hosszú elektromos vezeték komfortos használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 200 °C
Kábel hosszúsága 1,85 m
Átmérő 32 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég

Szín

Szín Fekete, Arany
Kód:  BAKNV656
Termékszám:  C432E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15