Oldal frissítése

BaByliss C425E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BaByliss C425E

Csodás hullámok fáradtság nélkül. Ez a BABYLISS műhelyében készült automatikus hajsütővas pótolhatatlan olyanok számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez az elegáns hajsütővas automatikusan tekeri fel a hajtincseket, így minden hullám szép egyforma lesz. A henger átmérője 25 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. Fejének borítása kerámia, melynek hőelosztása egyenletes, így nagyon kíméletes a hajhoz. A kifogástalan hajkoronához a hajunk aktuális állapotához optimális hőmérsékletet kell választanunk. Ez a hajsütővas 3 hőmérséklet fokozattal bír, maximális hőmérséklete pedig 200 °C. Fontos, hogy vékony szálú haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

A(z) BaByliss C425E hajsütővas legfontosabb sajátosságai

  • Automata hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: Kerámia
  • A hideg csúcs jobb fogást biztosít
  • Maximális hőmérséklete: 200 °C
  • Fokozatok száma: 3
  • Automatikus kikapcsolás
  • Egyszerű és könnyű használat

A(z) BaByliss C425E hajsütővas nélkülözhetetlen funkciói

Hideg tapintású csúcsa sokkal jobb fogást biztosít, így kényelmes használatot garantál. Az automatikus kikapcsolás funkcióval megelőzhetők a tűzesetek, mert a gép egy kis idő elteltével saját magától kikapcsol. A(z) 1,85 m hosszú tápkábel semmiben sem fog gátolni. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában dolgozhatsz. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 200 °C
Kábel hosszúsága 1,85 m
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég

Szín

Szín Fekete, Arany
Kód:  BAKNV663
Termékszám:  C425E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20