Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BABYLISS C260E

4,6 20 értékelés
21 390 Ft

BABYLISS C260E

Szakmai kettős henger

A professzionális hajsütővas C260 egy francia cég Babyliss könnyen megközelíthető gyönyörű elegáns hullámok perceken belül. Szerelve a rendszer kettős görgők, amelyek hosszú és nagy kényelmes stílus.Titanokeramický felületét a lemezek és görgők szállít kezelésére haj simaságát és védelmet.

Kulma gyorsan felmelegszik, és ott van a választás 3 fokos hőmérséklet beállítások: 160-180-200 ° C, tekintettel a típusú haj.További előny, forgatható csúcs, amely megakadályozza a tántorgó vezetékek és annak későbbi károkat.A berendezés is tepluodolné pad, és magában foglalja az ON / OFF kapcsolót.


Műszaki adatok:

Funkciók és jellemzők:
Titanokeramická lemez és görgők
Hidegvég
Hőálló mat
Kábel rulírozó terminál

Műszaki paraméterek:
3 Hőmérséklet: 160 ° - 180 ° - 200 ° C
Dupla henger egy 15 mm átmérőjű,
Szakmai hosszú és nagy hullámhosszú lemez 57 x 100 mm-es

Paraméterek

Típus

Típus Tripla

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 200 °C
Átmérő 15 mm

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  EAT4261r
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C260E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15