Oldal frissítése

Babyliss C1300E

4,7 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss C1300E

Kezelje a haját szakszerűen a modern BaByliss márkázással. Kétféle hőmérséklet közül választhat: 190 ° C és 210 ° C. A felhasznált fej szerint 230 ° C-ra lehet választani.Adja a hullámok különböző irányba minden alkalommal, és próbálja meg a különböző lehetőségeket . Ez segít a 8, 10 és 12 másodperces utazási idő beállításában. 14 másodpercnél hosszabb fej használatakor.Automatikus hangjelzés (4-5 - 6 tonna) jelzi a styling periódus végét. A kellően hosszú forgóvezeték megkönnyíti a stílus kezelését.

Főbb jellemzők

  • automatikus folyamat
  • kerámia felület
  • a lövés hullámainak kézi beállítása
  • azonnali melegítés 230 ° C-ig
  • digitális kefe nélküli motor
  • 2 cserélhető fej 33 mm és 25 mm átmérővel
  • kényelmes kezelhetőség egy forgó vezeték segítségével
  • Világító LED világít
  • automatikus kikapcsolás 60 perc után

Tökéletes stílus

Az egész folyamat 100% -ban automatikus, kefe nélküli digitális motorral. Reggel azonnal felkeltheti az azonnali melegítést 230 ° C-ra a professzionális fűtőelemnek köszönhetően. Búcsúzzon a zöld hajra. Az ionizáló funkcióval minden nap tökéletes frizurát élvezhet. Az automatikus leállás ugyancsak megóvja attól a félelemtől, hogy elfelejtette, amikor a labda véletlenül bekapcsol. Mindig áttekintést kap a műveletről a LED-lámpával.

Védje a haját

Kerámia bevonat tökéletesen védi a hajad. Természetesen fényesek és selymesek maradnak. Iont technológiája garantálja a ragyogást és a nemkívánatos jelenségeket, mint például a hajnövekedést. A csomagolás tisztítóeszköz. Ezzel a golyó tovább fog működni.  

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 14 s
Teljesítményfelvétel 800 W
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Max. hőmérséklet 230 °C
Átmérő 33 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Spirálos
Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Ionizálás

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTkn1211
Termékszám:  41006198

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20