Oldal frissítése

BABYLISS AS83PE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS AS83PE

Légies hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS által gyártott automatikus hajsütővas ideális kis segítőtárs az olyan nők számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez az elegáns hajsütővas melynek legnagyobb teljesítménye 800 W automatikusan tekeri fel a hajtincseket, így minden hullám szép egyforma lesz. Átmérője 38 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé sorolható. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A henger borítása kerámia és turmalin, amely a legrakoncátlanabb tincsekkel is elbánik. Ez a speciális réteg hidratálja a hajat. Ráadásul csökkenti a haj elektromos töltöttségét is. A tökéletes frizurához a hajunk aktuális állapotához és típusához illő hőmérsékletet kell választanunk. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas BABYLISS AS83PE Tartozékok
Hajsütővas BABYLISS AS83PE Tartozékok

A(z) BABYLISS AS83PE hajsütővas legfőbb tulajdonságai

  • BABYLISS automata hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: kerámia és turmalin
  • Választható fokozatok száma: 2
  • Egyszerű használat
  • A vezeték hossza: 2 m
  • Átmérője: 38 mm

A(z) BABYLISS AS83PE hajsütővas kiegészítő funkciói

A csomag tartalma (a készüléken kívül): Hajkefe. Hajkoronádnak csak a kreativitásod szabhat határt. A(z) 2 m hosszú tápkábel semmiben sem fog korlátozni. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett ülnöd. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas BABYLISS AS83PE Csomag tartalma

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia, Turmalin
Teljesítményfelvétel 800 W
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Kábel hosszúsága 2 m
Átmérő 38 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Hajkefe

Szín

Szín Lila
Kód:  BABKU240
Termékszám:  AS83PE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05