Oldal frissítése

BABYLISS 8438E

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYLISS 8438E

A BABYLISS 8438E kozmetikai tükör nyolcszoros nagyítással és mindkét oldalán beépített háttérvilágítással minden férfi, nő és tinédzser praktikus fürdőszobai kelléke lesz. A mindennapi higiéniánk fenntartásához a tükör nélkülözhetetlen kiegészítő, hiszen mi más segítségével láthatnád a bőröd állapotát. A BABYLISS 8438E kozmetikai tükörnek köszönhetően már nem leszel a fürdőszobád rabja a mindennapos bőrápolási rutinod során. Akár a hálószobád kényelmében is élvezheted ennek a tükörnek az előnyeit, hiszen beépített háttérvilágítással rendelkezik, és akár nyolcszoros nagyítással is vizslathatod a bőrödet. Ez a tükör egy mutatós és megbízható társ a mindennapos bőrápolásban.


A tükör 20,5 cm átmérőjű, kétoldalas, az egyik oldalán akár nyolcszoros nagyításban is vizslathatod a bőrödet. A tükör 2x20W-os beépített háttérvilágítással is rendelkezik, és 3 fényárnyalatból választhatod ki a neked megfelelőt (hideg, meleg, természetes fény). Új kedvenc fürdőszobai kiegészítődet kedvedre forgathatod, attól függően, hogy éppen melyik oldalára van szükséged. A tükör króm borítású, így könnyedén beleillik majd bármilyen szobabelsőbe. Az, hogy a hálószobádat, a fürdőszobádat, vagy a dolgozószobádat díszitse-e, már csak rajtad múlik. Pezsdítsd fel mindennapos bőrápolási rutinodat ezzel a praktikus kozmetikai tükörrel!


Paraméterek és egyéb termékjellemzők:


Átmérő:
20,5 cm
Kialakítás:
Kétoldalas, egyik oldalán nyolcszoros nagyítással
Beépített háttérvilágítás típusa:
2x 20 W
Háttérvilágítás árnyalatai:
3 opcionális megvilágítási árnyalat közül választhatod ki a neked megfelelőt (hideg, meleg, vagy természetes fény)
Fogyasztás:
Max. 40 W
Forgatható:
Igen
Design:
Fényes króm bevonat
Energiaellátás:
Hálózatról


Egyéb:
Világító ki/bekapcsológomb

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 20,5 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás, Dönthető, Kétoldalas
Nagyítás

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  EAT4261s
Termékszám:  8438E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10