Oldal frissítése

BABYLISS 8435E

4,4 9 értékelés
11 310 Ft

BABYLISS 8435E

A BABYLISS 8435E egy speciális kozmetikai tükör, melyet a férfiak, a nők és a tizenévesek személyes higiéniájára terveztek. A mindennapi higiénia nem működhet tükör nélkül, amellyel megvizsgálhatja a bőrének állapotát az arcon, a nyakon és a test más részein. Ezzzel lehetővé teszi a megfelelő szépségápolást. Ennek során gyakran találkozunk olyan problémákkal, hogy a fürdőszoba foglalt vagy a tükör megvilágítása nem megfelelő, olykor a tükör akár sérült is. Erre tökéletes megoldást jelent a BABYLISS 8435E tükör! A szobában is kényelmesen használható, tökéletes háttérvilágítással rendelkezik és ötszörös nagyítást kínál. A tükör szép és megbízható társ a mindennapi smink elkészítéséhez is!

A tükör 11 cm átmérőjű, egyoldalas kialakítású és ötszörös nagyítást kínál. A tükör körkörös LED-világítással rendelkezik és bármilyen irányba megdönthető. A tükör krómozott kivitelben kapható, amely egységesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A hálószobát vagy a fürdőszobát, de akár a dolgozószobát is díszítheti. Fejlessze napi higiéniáját ennek a praktikus tükörnek a segítségével!
Paraméterek és specifikációk:
Átmérő:
11 cm
Tervezés:
Egyoldalas, ötszörös nagyítás
Háttérvilágítás típusa:
8 x LED
Háttérvilágítás szintjei:
Alacsony, közepes és magas fényerő
Fogyasztás:
Max. 5 W
Vezérlés típusa:
Érintéssel
Dönthető:
Igen
Tervezés:
Egyszínű szín
Tápegység:
3 x AA elem (nem tartozék), vagy hálózati adapter (tartozék)
Egyéb:
Csúszásgátló talp

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Asztali

Jellemzők

Átmérő 11 cm
Anyag Üveg
Jellemzők LED világítás, Dönthető
Nagyítás

Tápellátás

Tápellátás AA, Hálózati
Akkumulátorok száma 3
Kód:  EAT4261t
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8435E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10