Oldal frissítése

Babyliss 6613DE

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss 6613DE

Ápold hajadat a tökéletes BaByliss hajszárítóval. Hozza létre tökéletes frizurát, mint a fodrásznál az otthonodban. A hosszú élettartamú professzionális AC motor 2200 W teljesítménnyel, a légáramlás két sebességével és a három hőmérséklet fokozattal garantálja a tökéletes eredményt. A levegő 110 km/h-s sebessége hasznos lehet, ha rövid idő alatt akarod megszárítani a hajadat. Minden a kényelmes használatot szolgálja, ezért a berendezés teljes tömege mindössze 635 g. Az akasztófül lehetővé teszi, hogy egyszerűen felakaszd a hajszárítót egy akasztóra a fürdőszobában. További előny az eltávolítható szűrő. A rendszeres tisztítással jobb eredményeket érhetsz el.

A Babyliss 6613DE hajszárító fő jellemzői

  • professzionális AC motor
  • a levegő sebessége 120 km/h
  • 6 sebesség és 6 hőmérséklet fokozat
  • ionizálás
  • mindössze 6 × 75 mm széles hajformázó adapter
  • hideg levegő funkció a gyors hajfixálásért
  • kivehető szűrő

Gyors szárítás

Az ionizálás lehetősége biztosítja simább és ragyogóbb hajat, amely nem száll. Lehetővé teszi a gyorsabb szárítást, miközben csökkenti a statikus elektromosságot. Így könnyen ki lehet fésülni a hajat. Ugyanakkor megakadályozza a haj károsodását.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Diffúzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTkn1209
Termékszám:  41006196
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20