Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

15 790 Ft

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közkedvelt BABYLISS által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 2 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomag részét képezi többek között egy formázó kefe. Különleges nyílások kerültek a hajformázó kefére, amelyek segítenek a gyorsabb formázásban az rajtuk keresztül áramló levegőnek köszönhetően.

Hajszárító BABYLISS 5513PE Velvet Orchid ...

A közkedvelt BABYLISS 5513PE Velvet Orchid hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A népszerű BABYLISS hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorjának teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 2 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe
  • A kábel mérete: 2,2 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: lila

Ionok a sima és puha hajért

A közismert BABYLISS hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A népszerű BABYLISS hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres BABYLISS hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 2
Kábel hosszúsága 2,2 m
Tartozékok Formázó kefe

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Lila
Kód:  BABVV219
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5513PE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05