Oldal frissítése

BABYLISS 2513PE

17 290 Ft

BABYLISS 2513PE

Szeretnéd, ha otthoni hajmosás után is úgy nézne ki a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajsimító a felkapott BABYLISS gyártótól. Maximális hőmérséklete 230 °C, így kíméletesen formázhatod a hajadat, amely erős és fényes lesz. A vasalófelület kerámia felülete könnyen siklik a hajon, és így kevesebb mozdulat is elég ahhoz, hogy megformázd a hajad. A hajad pont olyan jól fog kinézni, mint ahogy azt megálmodtad. A vasaló felületét turmalin antisztatikus anyaggal vonták be, ami nem tölti fel a hajad, és mindenki gyönyörködni fog ragyogó hajkoronádban.

Hajvasaló BABYLISS 2513PE ...

A közismert BABYLISS 2513PE hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A népszerű BABYLISS hajsimító úgy ápolja a hajad, mint egy fodrászszalonban szokás
  • A rendelkezésre álló maximális hőmérséklet: 230 °C
  • A gyors felmelegedést a nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja
  • Az automatikus kikapcsolás hozzájárul a biztonságos használathoz
  • Kábelhossz 2 m

A népszerű BABYLISS hajegyenesítő elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

A rövid felmelegedési idő a nagy teljesítményű fűtőegységnek hála lehetővé teszi a hajformázás gyors megkezdését. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem biztosak abban, hogy kihúzták-e a készüléket a konnektorból, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását. A neves BABYLISS hajsimító nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A jól ismert BABYLISS hajvasaló ideális az összes hajtípushoz. A híres BABYLISS hajvasaló designja le fog nyűgözni. A csodálatos lila színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Max. hőmérséklet 230 °C

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Lila
Kód:  BABZV233
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2513PE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10