Oldal frissítése

BABYLISS 2498PRE

36 790 Ft

BABYLISS 2498PRE

Imádod a szép, fényes, egészségesnek kinéző hajkoronát? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajsimító a felkapott BABYLISS gyártótól. Hőfokozatok száma, amelyek közül választhatsz: 13 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 160 és 235 °C között, amelynek köszönhetően a vasaló a hajat egyedileg, annak állapotának megfelelően ápolhatja. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. Felmelegedési ideje 15 s, így gyorsan felmelegszik. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, és így kevesebb mozdulat is elég ahhoz, hogy megformázd a hajad. Pontosan olyan frizurát csinálhatsz, amilyenre szükséged van. A tartós titán minden hajtípusra megfelelő, mindegy, hogy vékony hajszálakkal, vagy dús, vastag fürtökkel áldott meg a sors. A szakemberek első számú felülete a titán, a leginkább elismert vasalófelületek közé tartozik. Azon túl, hogy gyorsan felmelegszik, a hőleadása is kiváló, ami kényelmesen kiegyenesített hajat eredményez. A lapszélesség: 25 mm.

Hajvasaló BABYLISS 2498PRE ...
Hajvasaló BABYLISS 2498PRE ...

Az ismert BABYLISS 2498PRE hajvasaló fontosabb előnyei

  • Az ismert BABYLISS hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrászszalonban szokás
  • Hőfokozatok száma: 13
  • Az idő, amennyi alatt a készülék meleg lesz mindössze 15 s
  • A lapok által kínált szélesség 25 mm
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Fény mutatja, hogy a készülék használatban van
  • A kábel hossza 3 m
  • Használd a védőtokot tárolásra

A közismert BABYLISS hajvasaló elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

Az erőteljes fűtőegységnek köszönhetően a hajvasaló gyorsan használatra kész lesz. Azt az információt, hogy a készülék használatban van, praktikus fényjelzés indikálja. Az ismert BABYLISS hajegyenesítő remek választás azoknak, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Könnyű kezelés és használat

A népszerű BABYLISS hajvasaló minden hajtípussal megbirkózik. A híres BABYLISS hajegyenesítő lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos rózsaszín színe remek összhangban van a készülék designjával.

A jól ismert BABYLISS hajvasaló jól kihasználható kiegészítőkkel büszkélkedhet

A csomag részét képezik a következő kiegészítők: védőtok. Amikor nincs szükséged a vasalóra, védőtok áll a rendelkezésedre, hogy rögzíthesd, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas.

Paraméterek

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga Kerámia, Titán
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 235 °C
Min. hőmérséklet 160 °C
Hőmérséklet fokok száma 13
Bemelegedési idő 15 s

Funkciók

Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Kiegészítők Védőtok
Szín Rózsaszín
Kód:  BABzhl10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1100026774

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05