Oldal frissítése

BABYLISS 2165CE

5 1 értékelés
17 990 Ft

BABYLISS 2165CE

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) BABYLISS által tervezett csipeszes hajsütővas ügyes segítőtárs azok számára, akik varázslatos hajfürtöket szeretnének de nem akarnak fodrászhoz menni. Ez a praktikus hajsütővas elsősorban csipeszes kialakításáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb megfogni a hajat, így minden hullám egyforma méretű lesz. Átmérője 45 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé sorolható. A nagyobb lokniktól a lazább hullámokig bármilyen frizurát elkészíthetsz vele. A fej borítása kerámia turmalin réteggel, amely a vastagabb hajjal is könnyen elbánik. Ez a speciális réteg hidratálja a hajat. Ráadásul csökkenti a kellemetlen statikus elektromosságot is. A tökéletes frizurához mindig az adott hajtípushoz optimális hőmérsékletet kell választanunk. A(z) BABYLISS hajsütővas 10 fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajtípusra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas BABYLISS 2165CE ...

A(z) BABYLISS 2165CE hajgöndörítő főbb jellemzői

  • BABYLISS csipeszes hajgöndörítő vas a tökéletes hullámokért
  • Anyaga: kerámia és turmalin
  • Max. hőmérséklete: 210 °C
  • Hőmérséklet fokozatok: 10
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Könnyű használat
  • A vezeték hossza: 1,8 m
  • A hajsütővas átmérője: 45 mm

A(z) BABYLISS 2165CE hajgöndörítő kiegészítő funkciói

A csomag a készüléken kívül a következőket tartalmazza: Kreppelő. Tehát hajkoronádnak csak kreativitásod szabhat határt. Automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, így az se probléma ha néha szétszórt vagy. A(z) 1,8 m hosszú hálózati kábel komfortos használatot garantál. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett ülnöd. Modern kialakítása már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia, Turmalin
Hőmérséklet fokozatok száma 10
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 45 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Kreppelő
Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABKV542
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2165CE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10