Oldal frissítése

Babolat Pure Aero

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Aero

A tágas és világos márka Babolat tenisz táska, mely akár 9 rakéta, amely biztosítja a maximális védelmet. A különleges kialakítású táska ideális ütő Babolat AeroPro és izgalomba plusz cool design és a magas színvonalú kivitelezés. Két fő részből, amelyek közül az egyik van ellátva szigeteléssel a ütő és húr megbízhatóan védi őt a hőt. 

Amellett, hogy a fő részek találhatók a táskát, és két gyakorlati légteleníteni zsebek ruhát és cipőt. Hogy mentse további tartozékok vagy személyes tárgyak, két másik kisebb zsebbel. A táska viselhető a hátán, mint egy hátizsák a vállán és a kéz. Kényelmes használat garancia párnázott pántokkal. Végül nyilvánvaló, hogy a zsák könnyű tisztán tartani és a használata kiváló minőségű anyagok garantálja a hosszú élettartamot. 

specifikációk:

kapacitás:

  • Szakaszok 2-9 rakéták
  • szellőző rekesz ruházat
  • szellőző zseb cipő
  • 2 tartozék zseb

kötet:
54 l

méretek:
75 x 33 x 37

Színek:
Sárga-fekete

Paraméterek

Használat

Sporttevékenységek Tenisz
Kód:  SPT214
Termékszám:  3324921321325

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15