Oldal frissítése

Babolat Evoke 102 G3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Evoke 102 G3

Babolat teniszütő van a globális piacon tenisz megingathatatlan pozícióját. Ezek a rakéták, amelyekkel játszani a világ legjobb játékosok és a játékosok. Kialakításuk alapja a folyamatos innováció és a legújabb technológiát.

specifikációk:

  • Súly ütő: 270 g
  • Ütő hossz: 685 mm / 27 hüvelyk 
  • Velikost hlavy: 660 cm2
  • Balance rakéta: 330 mm

Ez egyedülálló

Series teniszütő Babolat Evoke célja a sport a tenisz, különösen a fiatal játékosoknak. Ugyancsak a jobb ütő szabadidős vagy kezdő teniszezőknek, akik szeretnének bejutni alap kézi csapások. 
Műszaki rajz a keret és az alumínium-magnézium felépítés biztosítja az Ön számára elég könnyű és egyszerű használat a játék során. Biztosítja azt, hogy jobb eredményeket érjenek el a pontszám az ellenfél ellen. Nagyon jó kezelése Babolat teniszütő Keltsen 102, amely lehetővé teszi, hihetetlen érzi a labdát, és ellenőrzik minden egyes lövés.

Grip 3 helyet rakéta kategóriákba, melyek szintén a férfiak vagy a nők kisebb kezét. Amikor kiválaszt egy fogást, ne feledje, hogy a méret a markolat lehet növelni, de nem csökkent. Tehát, ha bizalommal, vagy te egy értéktartomány, a kisebb a tapadás és add meg a szalagot. Ez növeli a markolat mérete átlagosan 2 mm.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 270 g
Kód:  SPT205
Termékszám:  3324921318509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20