Oldal frissítése

BABY Born baba

4,8 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABY Born baba

A kislányok többsége imád anyukásat játszani. Az interaktív BABY Born babával, amely érdekes kiegészítőkkel rendelkezik, a szórakozás mellett rengeteget tanulhatnak is a gyerekek. A játéknak kilenc életfunkciója van, amelyekkel törődni kell. A jó hír az, hogy nincs szükség elemre. Újonnan a BABY born baba puhább és selymesebb testet kapott, amit nagyon kellemes megölelni. Ez kényelmesebbé teszi az ölelést és a babával alvást a kislányok számára. Az alvás mellett úszhatnak is a BABY born babával. A baba egyszerűen imádni fogja a vizet. A játék három éves kortól alkalmas gyermekek számára.

A BABY Born kislány baba fő jellemzői

  • Interaktív játék kislány anyukáknak
  • BABY born kislány baba 9 életfunkcióval, melyekhez nem kell elem
  • Iszik, eszik, tud pisilni és kakilni, babakönnyeket sír és kacsint a szemével
  • A puha és selymes műanyagból készült test kellemes játékhoz, alváshoz
  • A baba fürdeni is tud
  • A nagyon rugalmas végtagok és a mozgatható fej megkönnyítik az átöltöztetést
  • A BABY born kislány babát 3 éves kortól ajánljuk

A BABY born baba olyan, akár egy valódi csecsemő

A nagyon valósághű BABY born kislány baba kilenc alapvető életfunkcióval van felszerelve. A gyerekek adhatnak neki inni egy előkészített cumisüvegből, vagy etethetik őt speciális tápszerrel. Ezek után azonban a babának pisilnie és kakilnia is kell. Ezután már csak annyit kell tenniük, hogy ráültetik a bilire, amely a felszerelésében van, és megnyomnak egy gombot, amely ügyesen el van rejtve a köldöke alatt. És amikor a baba nagy könnyeket kezd hullatni, valószínűleg fáradt. Amint a gyerekek beteszik a kiságyába, azonnal lehunyja a kis szemeit, és elalszik. A BABY born kislány baba nagyon hajlékony végtagjaival és mozgatható fejével is gyönyörködtet. A különböző ruhákba való átöltözés így könnyű és kedvelt tevékenység lesz a gyerekek számára.

A csomag tartalma:
BABY born baba kezeslábasban és sapkában, bili, pelenka, tányér kanállal, zabkása adagok, cumisüveg, cumi klipsszel, születési bizonyítvány a babához és barátság karkötő

 

Egy baba, renegetg csodálatos kiegészítővel

A BABY Born baba rózsaszínű ruhát visel, aranyos mintákkal. Azért, hogy ne fázzon, egy vidám kalapja is van. A ruhákon és a cumin kívül a csomagban egy teáscsésze, egy kanál, egy pelenka, egy bili, egy születési anyakönyvi kivonat és egy elegáns karkötő is található a bábnak és a mamának egyaránt.

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka BABY born

Tulajdonságok

Játék magassága 43 cm
Funkciók Pislog, Üvegből iszik, Hajlik a keze és a lába, Kakil, Pisil
Tulajdonságok Puha testű, Realisztikus, Vízben használható

Csomagolás

Tartozékok a csomagban Babakellékek

Játék kategória

Játék kategória Babák
Kód:  HRAif3446
Termékszám:  4001167824368
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10