Oldal frissítése

B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

B+W F-Pro 701, 58 mm átmérőjű szürke szűrő 50% MRC

A B+W F-Pro 701 MRC semleges szürke szűrő kiváló áttetszőséggel rendelkező Schott üvegből készült. A szűrő egyik oldala ugyanazon technológia segítségével lett átmenetes szürke réteggel bevonva, amelyet tükröződésmentes réteg kialakításánál alkalmaznak. A kívánt szürke réteg vákuumban történő, különböző fém-oxid gőzök kombinációjával érhető el. Az üveg sárgarézből készült F-PRO keretbe került rögzítésre, amely biztosítja a filter sima elforgatását. A B+W 701 MRC szűrő legsötétebb pontja 50%-os fényáteresztéssel rendelkezik (- 1 rekesznyílás szám). 

Tájképfotózáshoz elengedhetetlen az átmenetes szürke szűrők használata, ugyanis azok kiegyensúlyozzák az érzékelt táj jelentős fénykülönbségeit. Az F-Pro 701 modell ideális választás túlexponálás korrigálására építészeti, beltéri vagy téli tájképfotozás esetén. Ezen probléma leginkább a digitális érzékelőket érinti, amelyek expozíció tekintetében kevésbé rugalmasak a negatív filmekhez képest. Az MRC réteg gondoskodik a kiváló fényáteresztésről (99%) és megakadályozza a fény visszaverődését a digitális érzékelőről az optikai rendszerbe, amely egyébként fátyolképződést eredményezne. Az utolsó réteg védelmet nyújt karcolások ellen és egyúttal megkönnyíti a szűrő tisztítását is.
 
Műszaki adatok:
Felület kialakítása: MRC (többrétegű bevonat)
Menet átmérő: 58 mm
Fényáteresztés: 50%(-1 rekesznyilás szám)

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Átmeneti

Átmérő

Szűrő átmérője 58 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  OT417c3
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  58701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05