Oldal frissítése

B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

B+W 1066397 Käsemann cirkuláris polárszűrő, MRC nano, XS-Pro, 62 mm

A csúcsminőségű Käsemann fekete-fehér szűrő fejlett polarizációs réteggel büszkélkedik. Ez a típus hatékonyabb a hagyományos polarizációs szűrőknél, s a hivatásosok körében a legjobb választásnak számít. Az üveg bevonata Multi Resistant Coating nanotechnológia alkalmazásával továbbfejlesztett változata. A hagyományos Multi Resistant technológiánál jóval fejlettebb megoldást alkalmazó szűrő könnyebben tisztítható. Nemcsak hatékonyabb, de keményebb isaz e technológiával rendelkező szűrő, így jobban ellenáll a karcolásnak, a víznek és a szennyeződésnek. 
Az XS-PRO Digital rendszer széles látószögű és zoom objektívvel felszerelt tükörreflexes fényképezőgépekhez készült.  A B+W szűrők sárgaréz foglalatát matt feketére festik, megakadályazondó a nemkívánatos tükröződések előfordulását. A polarizációs szűrő kiválóan alkalmazható panorámaképek, de egyéb más felvételek készítéséhez is. Nagyon jól használható továbbá akkor is, ha sötétíteni akarjuk az eget, ki akarunk emelni színeket vagy mérsékelni  akarjuk a nem fémes feleületről érkező visszaverődést. Nincs negatív hatása az autofókuszra, és az expozíció minőségét sem befolyásolja. 
Paraméterek és specifikációk:
Filter típusa:
Käsemann B + W C-PL cirkuláris polárszűrő
Átmérő:
62mm

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs

Átmérő

Szűrő átmérője 62 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés MRC / Nano
Kód:  OT402l3
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  62CPKNSXPH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15