Oldal frissítése

B + W cirkuláris, átmérője 49 mm, MRC

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

B + W cirkuláris, átmérője 49 mm, MRC

Kiváló minőségű 49 mm-es cirkuláris polárszűrő mind digitális, mind hagyományos fényképezőgépek számára. A legkeményebb körülményeknek is ellenáll, köszönhetően többrétegű bevonatának, valamint kiváló képminőséget eredményez.

A polarizációs szűrő segít a nem fémes tárgyak csillogásának csökkentésében, mint amilyen a víz, az üveg és hasonlók, amellett, hogy védik a lencséket. Ezen felül valamelyest javítja a színeket és a kép teljes kontrasztját. A szürő ideális például természetfotók készítésére, ahol növeli az ég és a felhők közti kontrasztot, vagy üvegen keresztül készített képek esetén. Szürke színű, színsemleges, csökkenti a lencsék fényességét 1-ről 2-es apertúrájúra a polarizáció miatt. A szűrő kerek, kompatibilis hagyományos és digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz, melyek rendelkeznek autofókusszal vagy belső expozíció mérővel, mely általánosnak tekinthető napjainkban.

A szűrő egy forgó gyűrűben helyezkedik el, mellyek könnyedén állítható a polarizáció iránya.
Műszaki adatok:
Szűrő típusa: körkörös polarizáció (PL-CIR)
Menet átmérője: 49 mm
Bevonat: többrétegű MRC

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs

Átmérő

Szűrő átmérője 49 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  OT400
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  49MRC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10