Oldal frissítése

Ultrahangos kozmetikai eszköz fotonterápiával

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ultrahangos kozmetikai eszköz fotonterápiával

Az ultrahangos kozmetikai eszköz fotonterápiával egyedülálló masszírozó készülék, amely kétféleképpen gondoskodik a bőrről. Egyesíti az ultrahang hullámokkal történő non-invazív bőrkezelést a fotonterápiával. Az ultrahang hullámos kezelési mődszer úgy történik, hogy a rozsdamentes acélból készült aplikátor ultrahang hullámokat bocsát ki egy meghatározott 3 MHz-es frekvencián. Az akusztikus hullámok behatolnak a bőrszövet legfelső rétegébe, ahol az energiaellátás hatására a kollagén rostok és az elasztin átalakulnak, ezáltal javítja a bőr rugalmasságát és textúráját. Csökkenti a ráncokat, az arc bőre feszesebbé és fiatalabbá válik.
A fotonterápia során fényenergia, mint fénysugár hatol be a bőrbe, amely a sejtekben levő fotorecepotorokban szívódik fel. A fényenergiát hét erős LED biztosítja. Ez a kezelési módszer alkalmas elernyedt szövetek kezelésére és jellegzetes bőrproblémák megoldására. A fényenergia hatására a kollagén rostok alakja és a szövetek regenerálódnak, amely elengedhetetlen a bőr kisimulásához és a ráncok csökkenéséhez. 

Fő előnyök

  • Két non-invazív bőrkezelési módszer kombinációja
  • Ultrahang hullámokat alkalmazó technológia 3 MHz-es frekvencián
  • Fotonterápia
  • Három világítási mód a fotonterápia során
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Könnyen kezelhetőség

Világítási módok a fotonterápiában

A fotonterápia három vilgítási módot használ, világos pirosat, kéket és zöldet. A vörös fény elősegíti a természetes kollagén termelést, javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és megakadályozza az elszíneződések kialakulását. A kék fénynek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, és a pattanások kialakulásának megelőzésére szolgál. A zöld fény elősegíti a pigmentfoltok csökkentését és kiegyenlíti a bőr színtónusát. Továbbá ismert a gyulladásgátló hatásáról.

Egyedülálló segítség a bőrápolásban

A kozmetikai masszázskezelés biztonságos és fájdalommentes, rendkívül bőrbarát. Használható minden bőrtípusra. A készülék egyszerűen kezelhető a gombok segítségével, nagyon könnyű a súlya és kompakt, így kényelmes tartani a kézben. Egy kezelés időtartama körülbelül 30 perc. A dobozban talál szemüveget a fotonterápiához. A készülék egyedülálló technológiája valódi tudományos tudáson alapul, jó eredményeket ér el. Szóval gondoskodjon bőréről ezzel az egyedülálló kozmetikai készülékkel, hogy az szép, egészséges, fiatalos és friss legyen.
Paraméterek és műszaki adatok:
Frekvencia:
3 MHz
Áramerősség:
400 mA
A vörös fény hullámhossza:
622 × 628 nm
A kék fény hullámhossza:
462 × 468 nm
A zöld fény hullámhossza:
522 × 528 nm
Tápegység:
Adapter 220 V (tartozék)
Méretek:
5 × 17 × 5 cm-es
Súly:
190 g

 
Kód:  HRAa5854
Termékszám:  8594166100527
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10