Oldal frissítése

My Little Pony Twilight Sparkle hercegnő póni plüssjáték

Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Twilight Sparkle hercegnő póni plüssjáték

A My Little Pony 32 cm magasságú Twilight Sparkle hercegnő plüss póni az összes  My Little Pony Friendship is Magic mese kedvelőjének örömére szolgál. Az aranyos egyszarvú szemei gyönyörűek, szőre, sörénye és farka pedig szép lila. Oldalán hatágú csillag mintája található öt kis csillaggal, hátán szárnyak, fején pedig egy szarv. Twilight Sparkle nagyon okos, minden kérdésre tudja a választ. Erős varázsképessége van és rengeteg varázslatot ismer.

A  My Little Pony Twilight Sparkle hercegnő lila plüsspóni fő tulajdonságai

  • Plüss póni - egyszarvú
  • A  My Little Pony Friendship is Magic sorozat alapján készült
  • Gyönyörű lial szőr rózsaszín csíkokkal
  • Pihepuha plüssből
  • Puha és kellemes tapintású
  • Remek szórakozás

Puha plüsskedvenc

A lila Twilight Sparkle hercegnő póni pihepuha plüssből készült, amely kellemes tapintású. Nagyon kedves, szereti ha szeretgetik és a gyermekek kedvenc barátjává válik, akivel együtt alszanak majd. Ezzel a gyönyörű, puha plüss játékkal gyermeked hosszú órákig eljátszik majd, miközben remekül szórakozik.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
25 cm
Szín:
Lila

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

 
 
Kód:  HRAif0354h
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15