Oldal frissítése

Az ASUS ROG G31 Edition 10

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Az ASUS ROG G31 Edition 10

A játékosok, akik egy kompakt kialakítás játék vadállat, mi a zsebébe, és egy játék PC a legújabb grafikus kártya, az Asus készített egy csemege formájában egy új jelentést, ROG G31 a 10. Edition egy speciális kiadás játék PC szerepel az alkalomból a 10. évfordulója a márka ROG. Bent a kis szekrények, stílusos RGB LED-es háttérvilágítás, senki sem várja a legerősebb SLI konfiguráció, NVIDIA GTX 1080 tele berendezések formájában az Intel Core i7 processzorral, akár 64 GB memória mellett ultragyors M.2 SSD RAID 0 És ki akar felmelegszik még, akkor használja az automatikus túlhajtás.

legfontosabb jellemzői

  • stílusos design
  • Tömör teljesítmény egy kompakt csomagban
  • Ready virtuális valóság a legmagasabb részlet
  • Testre szabható RGB LED háttérvilágítás
  • Gombot a gyors teljesítmény-növekedést

külső erő

Így a hatalom erős játékgép ba szolgáló forrás található, amely a kabinet. Ez a forrás van egy kimeneti 600 watt, és az energia átadódik a ház komponensek egyetlen fonott kábellel. Mindkét szekrények mind a forrás, és a komponensek alkotnak harmonikus egészet kellemes a szemnek minden Parana.

Kód:  TA251a10nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15