Oldal frissítése

AXE Dark Temptation karácsonyi ajándékkazetta férfiaknak

Kiegészítők a termékhez

AXE Dark Temptation karácsonyi ajándékkazetta férfiaknak

Az AXE Dark Temptation férfi ajándékszett a népszerű AXE márka kozmetikumai kínálja a férfiaknak. A készlet tartalmazza az Axe Dark Temptation Deodorant & Bodyspray dezodor spray-t és az Axe Dark Temptation Bodywash tusfürdőt is. A dezodor megbízható védelmet nyújt a testszagok ellen, egész napos frissességet kölcsönöz, miközben egy olyan egyedülálló csokoládé illattal ölel körbe, amelynek egyetlen nő sem képes ellenállni. A tusfürdő gyengéden, ugyanakkor alaposan tisztítja meg az egész testedet, a rózsabors, a borostyán és a csokoládé finom illatával frissíti fel a testet és az érzékeket egyaránt. Élvezd a maximális önbizalmat a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett kozmetikumokkal.

Az AXE Dark Temptation férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői  

  • Férfi ajándékszett az Axe népszerű kozmetikai márka termékeivel
  • A készlet AXE Dark Temptation test- és dezodor spray-ből és tusfürdőből áll
  • Axe Dark Temptation Deodorant & Bodyspray dezodor egyedi csokoládé illattal
  • Illat a bátor férfiak számára, kihangsúlyozza karizmájukat
  • Megbízhatóan véd az izzadástól, frissíti és ápolja a hónalj bőrét
  • Az Axe Dark Temptation Bodywash tusfürdő tökéletesen megtisztítja az egész testet
  • Revitalizál, felfrissít és regenerál, minden bőrtípusra alkalmas
    A rózsabors, a borostyán és a csokoládé finom illatával gondoskodik a frissesség érzéséről
    Kozmetikai készlet, amely felfrissülést és magabiztosságot kölcsönöz a férfiak számára

Élvezd az Axe Dark Temptation dezodor egyedi illatát

Az Axe Dark Temptation férfi dezodor csábító csokoládé illattal hangsúlyozza ki a karizmádat és élénkít a nap folyamán. A nők nem tudnak ellenállni a csokoládé csábításának. Ezzel a spray-vel, amely finom csokoládé illatjegyekkel alkotja meg az igazán egyedi illatát, szintén ugyanezt a hatást érheted el. Emellett az illat kellemes érzést kelt és energizálja az érzékeket is, így minden egyes napot teljes lelkesedéssel és várakozással kezdhetsz el.

Használat:
Fújd fel a bőrödre körülbelül 20 centiméteres távolságból. Ne kerüljön a szemedbe, ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Összetétel:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Amyl cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Friss érzés egész nap az AXE Dark Temptation tusfürdővel

Az Axe Dark Temptation tusfürdő segítségével a legbátrabb férfiak is kihangsúlyozhatják karizmájukat és elkápráztathatják a hölgyeket a környezetükben. A test számára szükséges ápolás mellett a tusfürdő olyan egyedülálló illattal öleli körbe a bőrödet, amellyel egész nap üdének érezheted magadat.

Használat:
Vidd fel a nedves bőrre és mosakodj meg. Ezt követően alaposan öblítsd le a bőrödről. Használd szabadon szükség szerint.

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Sodium chloride, Glycerin, PPG-12, Cocamide MEA, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium benzoate, Caramel, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

A készlet tartalma:
1 × Axe Dark Temptation Deodorant & Bodyspray dezodor spray (150 ml)
1 × Axe Dark Temptation Bodywash tusfürdő (250 ml)


Kód:  VBAL367
Termékszám:  8717163830093
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05