Oldal frissítése

AXAGON ADR-205, 5m

4,7 127 értékelés
4 090 Ft

AXAGON ADR-205, 5m

Az AXAGON ADR-205 egy aktív USB 2.0 hosszabbító kábel, amelynek a hossza 5 méter. A kábel aktív része - az USB repeater felerősíti az USB-n keresztül haladó jelet és az USB eszközök számára lehetővé teszi a sokkal távolabbi csatlakozást, mint a passzív kábelek használatakor a hagyományos 5 méter. Akár több repeater kábel is egymás után csatlakoztatható. 
 
Az ADR-205 hosszabbító kábel nagy előnye, hogy tartalmaz egy integrált kiegészítő tápcsatlakozót. Az USB buszon keresztül történő tápellátás a legtöbb esetben elegendő, de viszont azoknál az eszközöknél, amelyeknél nagyobb távolságok esetén nagyobb az áramfelvétel, az USB tápellátás már nem elegendő és ezekben az esetekben az ilyen problémát megoldja ez a kiegészítő tápcsatlakozó.

Az AXAGON repeater kivételesen kompakt szerkezete zökkenőmentes használatot tesz lehetővé az elektromos szerelvényekben vagy a kábelrendszerekben. Ha kiváló minőségű árnyékolt kábelt használunk, akkor az nagysebességű kommunikációt és minimális nemkívánatos interferenciát garantál.


Típus:
Aktív USB A-M > A-F hosszabbító repeater kábel

Kábel hossza:
5 m

Bemenet:
1x USB 2.0

Tulajdonságok:
Teljesen kompatibilis az USB 2.0-val és visszafelé kompatibilis az USB 1.1-gyel.
Támogatott átviteli sebességek: 1,5/12/480 Mbit/s (low/full/ high speed).
Teljes mértékben támogatja a Plug and Play-t és a Hot Plug-ot.
Két LED dióda a tevékenységek jelzésére - a tápellátáshoz és az USB eszköz kapcsolódásához.
Az aktív USB A female típusú csatlakozójának méretei: 65 x 22 x 13 mm, az USB kábel hossza 5 m, amely USB A male típusú csatlakozóval végződik.
A kábel tömege 178 g.
Az aktív USB kábel után egy hagyományos passzív USB kábel is csatlakoztatható.
 
Tápellátás:
Maga a kábel és a csatlakoztatott berendezések tápellátása az USB buszon keresztül történik (5V - 500 mA bus-power üzemmód).
Az USB busz tápellátása a legtöbb csatlakoztatott USB eszköz számára elegendő, és ezért nincs szükség külön tápegységre.
A kábel aktív része tartalmaz egy csatlakozót (3,5 x 1,3 mm - külső x belső átmérő), amelyhez csatlakozatható egy 5V/1-2A külső kiegészítő tápegység.
A hálózati adapter nem része a csomagolásnak - ajánlott hálózati adapter: AXAGON AC-5V2A.
A repeater kábel hálózati tápegységgel történő tápellátása esetében egy külső 2.5" disk is csatlakoztatható anélkül, hogy maga a disknek saját tápellátásra lenne szüksége.
Ha több USB repeater kábelt akarunk egymás után sorba kötni, akkor már nem biztos, hogy az USB busz tápellátása elenegendő lesz, és ennek érdekében a jelek a repeater kábel kiegészítő tápcsatlakozójának a segítségével erősíthetőek fel.

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows XP/Vista/7/8/8.1 vagy újabb, Windows Server 2003/2008/2012 és újabb (támogatja a Windows összes 32 és 64 bites változatát), MacOS 8.6 vagy újabb, Linux 2.4.x kernel vagy újabb.
Megjegyzés.: Az illesztőprogramok a támogatott operációs rendszerek részét képezik és teljesen automatikusan telepítődnek. Egyéb illesztőprogramokat nem kell telepíteni és rendelkezésre sem állnak.

A csomag tartalma:
Aktív USB 2.0 A-M > A-F hosszabbító kábel, amelynek a hossza 5 m.

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus USB-A
1. Male konnektor - Standard USB 2.0
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus USB-A
1. Female konnektor - Standard USB 2.0
1. Female konnektor - Száma 1 ×

Szabványok

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 5 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Árnyékolt kábel, LED-jelző
Szín Fekete
Kód:  AG200a23a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ADR-205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15