Oldal frissítése

AwoX StriimLIGHT mini Color

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AwoX StriimLIGHT mini Color

Úgy néz ki, mint egy egyszerű kis izzó, azonban egy 16 millió színárnyalatot kínáló LED fény, egy hangszóró, és Bluetooth is rejlik benne. A magyarázat egyszerű, mégis fantáziadús. Nem csak, hogy a világítást teheted vele különlegessé, de zenét is hallgathatsz vele a Bluetooth-on és a beépített hangszórón keresztül. A zene lejátszása közvetlenül a telefonodról, a tabletedről, vagy pedig az otthoni audió könyvtáradból történik a számítógépeden. Csak annyi kell, hogy legyen Bluetooth 4.0-d, és ingyen letöltsd az AwoX SmartCOLOR Control alkalmazást.
Az izzót egyszerűen elhelyezheted az E14 aljzattal rendelkező lámpádba, és a lejátszóval való csatlakozás után már hallgathatod is a kedvenc zenéidet kábelek használata nélkül. Az izzót elhelyezheted például a fürdőszobádba is, és így egy új szintre emelheted a fürdőzés élményét. A csomagolásban egy önálló távirányító is található a hangerő és a fény szabályozására.


Paraméterek és specifikációk:

Hang:
Erősítő: D osztály
Kimenet: mono

Hangerőszabályozás:
Bluetooth segítségével, mobiltelefonon keresztül
A távirányító használatával

Kód:  AWX004
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  SLmC-B3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15