Oldal frissítése

AVIONAUT Pixel 2019 - Grey Melange

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AVIONAUT Pixel 2019 - Grey Melange

Minőségi és formatervezett gyermekülés a legkisebbek számára

Az AVIONAUT Pixel 2019 autósülés a legmagasabb biztonsági osztályba tartozik, így garantált,  hogy gyermeked biztonságban lesz. Az anyag, amelyből az autósülés készül, könnyű, ugyanakkor védelmet nyújt ütközés esetén, mivel jelentős mennyiségű energiát képes felvenni. Az AVIONAUT Pixel 2019 autósülés további előnye az egyedülálló PIXEL betét, amelyet gyógytornászokkal együttműködve fejlesztettek ki, és amely biztonságos és kényelmes utazási helyzetet biztosít gyermek számára. Ezenkívül a betét jól alkalmazkodik a baba magasságához és tömegéhez.

Az AVIONAUT Pixel 2019 Grey Melange autóülés legfontosabb jellemzői

  • Az AVIONAUT Pixel 2019 a legmagasabb biztonsági osztályba tartozik
  • A PIXEL betét támogatja a gyermek helyes helyzetét vezetés közben, és növeli a biztonságot ütközés esetén
  • A megnövelt oldalvédelem az EPP töltettel nagyobb biztonságot nyújt gyermek számára
  • Az AVIONAUT Pixel 2019 autósülés az egyik legkönnyebb ülés a világon
  • Az ISOFIX rendszernek köszönhetően könnyedén rögzíthető minden autóhoz
  • Gyógytornászokkal együttműködve fejlesztették ki
  • Szürke autósülés (Gray Melange)
Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Ártalmatlan anyagokból készült

Az AVIONAUT Pixel 2019 autósülés huzatai és kárpitjai kiváló minőségű anyagokból készülnek és különböző színben elérhetőek, ennek köszönhetően mindenki kiválaszthatja a saját ízlésének legjobban tetszőt. Minden kárpit megfelel az OEko-tex 100 szabványának, tehát nem tartalmaznak káros anyagokat.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Nagyszerű kompatibilitás

Az AVIONAUT Pixel 2019 autóülés kompatibilis a legtöbb babakocsival. Ezt biztosan értékelni fogod, ha valamit gyorsan el kell intézned, vagy vásárolnod kell, és nem szeretnéd  az egész babakocsit magaddal vinni. A babakocsik gyártói adapterei külön megvásárolhatók, és a csomag nem tartalmazza őket. A babakocsihoz való rögzítés a márka szerint egyedülálló, ahogy az üléshez való univerzális rögzítésre szolgáló aljzatok is.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Modern dizájn

Az AVIONAUT autósülések modern stílusukról is ismertek, mivel csúcstervezőkkel dolgoznak a termékek formatervezésén. A gyártó a kényelemre és a hasznosságra is nagy hangsúlyt fektet, aminek köszönhetően minden felhasználó elégedett lesz.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Első a biztonság

A biztonság első helyen áll vezetés közben. Ezért az autóülés kiválasztásakor legfőképp a minőség, és ne a külső legyen a szempont. Fontos, hogy az autósülés átesett-e az ütközési teszteken, és milyen tanúsítványokat kapott. Mindenekelőtt győződj meg arról, hogy a gyermek mindig a megfelelő helyzetben ül.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Könnyű, mint egy madártoll

Az AVIONAUT autóülés tömege szinte alig érezhető. Az innovatív technológiának köszönhetően mindössze 2,5 kilogrammos. Ennek nagy hasznát veszed majd, különösen az első hónapok során, amikor az autóülést hordozóként is használod.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Elengedhetetlen napvédelem

Az AVIONAUT Pixel 2019 autósülés teteje kiváló minőségű anyagokból készül. Védelmet nyújt a gyermek számára a napsugarakkal szemben a járműben és a séták során.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

ISOFIX

Az ISOFIX az autóülés rögzítésére szolgáló helyhez kötött rendszer megnevezése, amelyet a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) hagyott jóvá. A rendszer két tartóból áll, amelyek az autóban az ülés és az üléstámla között helyezkednek el, és közvetlenül a jármű szerkezetéhez vannak rögzítve, ami még nagyobb biztonságot jelent vezetés közben.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Megfelelő rögzítés

Az IQ egy ötletes és megbízható ISOFIX alap. Szabadalmaztatott egyfoglalatos megoldást használ, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekülést közvetlenül csatlakoztasd az ISOFIX-hez. A Click 'n Drive hangjelzésnek köszönhetően mindig pontosan tudni fogod, hogy az autósülést megfelelően rögzítették.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Egyedülálló PIXEL betét

A PIXEL betétet gyógytornászokkal együttműködve fejlesztették ki, stabilizálja és védi a gyermek medencéjének, törzsének és fejének helyes helyzetét az autóülésen belül. Kifejezetten a kisgyermek fiziológiai és biomechanikai állapotaihoz igazodik.

Csökkentett fulladásveszély vezetés közben

Az egyedülálló PIXEL betét hozzájárul a fej helyes pozíciójához és a test egyenes helyzetéhez az autóülésben, ami támogatja a légzés mechanikáját és a kényelmet vezetés közben, ugyanakkor jelentősen csökkenti a fulladás és az oxigénhiány kockázatát.

A gyermek helyes helyzete

A gyermek helyes helyzete az autóülésben jobb körülményeket teremt ütközés esetén. Az egyenes helyzet csökkenti az ütés hatásait, függetlenül attól, hogy a gyermek alszik vagy ébren van-e.

Megakadályozza a refluxot

A PIXEL betét a csecsemő fiziológiai és biomechanikai igényeihez igazodik. Mivel segít fenntartani a csecsemő hasának, combjának és törzsének megfelelő helyzetét (ami csökkenti a hasra nehezedő nyomást), a reflux kockázata nagyon kicsi.

A magassághoz és a súlyhoz igazodik

A PIXEL betétet úgy tervezték, hogy mindig alkalmazkodjon gyermeked növekvő magasságához és súlyához.  Amikor a baba nő, a különféle stabilizátorok eltávolításával be kell állítani az autósülés egyes elemeit.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 2,5 kg

Szín

Szín Szürke

Gyermek súlya

Gyermek tömege 0-13 kg

Tulajdonságok

Ülésirány Menetiránynak háttal
Gyermekbiztonság 5-pontos biztonsági öv
Tulajdonságok Oldalsó ütközésvédelem, Levehető huzat
Beállítási lehetőség Biztonsági öv

BESIP szerinti felosztás

BESIP csoport 0 és 0+ osztály
Kód:  BABY8816
Termékszám:  5907603469010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15