Oldal frissítése

AVerVision M5

96 990 Ft

AVerVision M5

Az AVerVision M5 USB vizualizálót kifejezetten távoktatásra és hibrid tanulásra tervezték, egyszerre jelenlévők és távollévők számára. Kiemelkedik a könnyű használatban, és kihasználja az AVerTouch szoftver legújabb mesterséges intelligencia funkcióit a vizualizátor mobileszközökhöz való csatlakoztatásához és a tartalom megosztásához. A mindössze 0,78 kg súlyú AVerVision M5 könnyen hordozható, és a plug and play funkciónak köszönhetően azonnal használható.

Az AVerVision M5 Visualizer legfontosabb jellemzői

  • AVerVision M5 Visualizer távoktatáshoz
  • Könnyen használható
  • Könnyen hordozható, súlya 0,78 kg
  • Plug and Play telepítés
  • Kamera 8 Mp
  • Flexibilis szkennelés akár A3 méretig
  • Csatlakozás mobileszközökhöz és tartalommegosztás

Az AVerVision M5 vizualizátor kiváló képminősége

Az AVerVision M5 meglepi Önt a a 8 megapixeles kamera kiváló képminőségével és a 16-szoros digitális zoommal. A rugalmas látószögnek és az A3-as méretű terület beolvasásának köszönhetően a diákok a legkisebb részletet sem hagyják ki. Az AVER mesterséges intelligencia a Super Resolution és Curve Flattening funkcióval automatikusan beállítja a beolvasást az optimális megjelenítés és az állandó képminőség érdekében.

Kód:  JT181d2a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  35056002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10