Oldal frissítése

AVerMedia Live Streamer (BO311)

5 2 értékelés

AVerMedia Live Streamer (BO311)

AVerMedia Live Streamer (BO311) - kezdőcsomag kezdő streamerekhez

A streaming sok száz vagy több ezer néző számára nagyszerű élmény. Csak néhány, és kipróbálhatod magad is. Az AVerMedia Live Streamer (BO311) egy streaming készlet, amely rögzítő eszközt, kamerát és mikrofont tartalmaz. Csatlakoztassa a felvevő készüléket, és indítsa el az első adatfolyamot .

AVerMedia Live Streamer

Kiváló feltételek a streaminghez

Persze, a streaming megkezdése elég nehéz. És ezért nem akarja, hogy elvonja a figyelmet a nem funkcionális kiegészítőkkel . Csatlakoztassa az AVerMedia Live Streamer készüléket egy USB számítógéphez, és készen áll mindenre, beleértve a kamerát és a mikrofont is.

AVerMedia Live Streamer

Érzékeny mikrofon

A közönséggel való kommunikáció során jól hallottnak kell lenned. Ez az AM310 egyirányú USB-mikrofon parkettája 48 kHz-es mintavételi frekvenciával. Röviden: ez tiszta stúdió hangzás otthonában.

AVerMedia Live Streamer

Teljes HD kép

A Live Streamer CAM 313 készen áll a Full HD felvételre 60 FPS sebességgel. Ez az ideális minőség , amely elegendő a közönség túlnyomó többségének.

Támogatott szoftver

Az AVerMedia a REcentral révén lehetővé teszi egyidejű közvetítést platformokon keresztül, beleértve a YouTube-ot, a Twitch-t és a Facebook-ot. Ingyenes AVerMedia StreamEngine és CamEngine bővítmények szintén rendelkezésre állnak, amelyek támogatják a harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Streamlabs OBS, OBS és XSplit. Az integrált H.264 hardveres kódoló, ha a StreamEngine-rel használják, biztosítja a CPU használatának nulláját a számítógépen.

AVerMedia Live Streamer

Az AVerMedia Live Streamer (BO311) főbb jellemzői

  • Komplett streaming készlet kamerával, mikrofonnal és szerkesztőkártyával
  • Streaming Full HD felbontással, 60 FPS-en
  • A REcentral támogatja az egyidejű sugárzást platformokon keresztül, beleértve a YouTube-ot, a Twitch-t és a Facebook-ot
  • Könnyű és gyors csatlakozás

Paraméterek

Funkció

Funkció Feljátszás

Rendeltetés

Rendeltetés Laptopokhoz és PC-hez

Típus

Csatlakozási mód USB 2.0
Kód:  JT126a1
Termékszám:  61BO311000AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20