Oldal frissítése

Aver GS315 Ballista Trinity

4,5 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Aver GS315 Ballista Trinity

Prémium hang játékhoz

A játékod világának kellős közepe egy hihetetlen filmzene. Az Aver GS315 Ballista Trinity hangszórók mutatják neked az utat a kalandjaid során. A játékok világának hangjai eltérnek a házimozik, vagy más audio eszközök hangjaitól, így a hangrendszerednek is készen kell állnia erre a külön világra. A hangszórók kristálytiszta magas frekvenciájú hangokat és gazdag basszust szolgáltatnak, miközben minimálisra csökkentik a torzítást. Ez a játékok hangja, a valóságba átültetve.

Assassin mód

Egy játék igen lényeges eleme a hangélmény, és ebben az Assassin mód nem okoz csalódást. Akár azt szereted, hogy a hangerő a falakat is megremegteti, akár a lágyabb hangokat, mindenképpen ommerzív élményben lesz részed a tiszta magas, dinamikus mély és kiegyensúlyozott középtónusok között.
A basszus és magas hangok változatlanok maradnak játék közben is. Válaszd az Assassin módot, és vedd körbe magad a csata zajával, amelytől gyorsabban fog dobogni a szíved.

 

Háromutas hangszórók

Ahogyan nem játszanál csukott szemmel, úgy nincs okod arra sem, hogy olyan hangszórókat használj, amelyek nem képesek a megfelelő hangot előállítani. Az Aver hangszórók remek felépítésüknek köszönhetően rendkívül éles mély és friss középtónusokat hoznak.
 

Egy határozott, 6,5" mélysugárzóval, 2,75"-os  középsugárzókkal, és 1"-os magassugárzókkal a 2.1 hangfalak minden lélegzetet, sóhajt, a feszültség minden cseppjét tökéletesen átadják.

 

Függetlenül szabályozható mély és magas hangok

A legújabb játékod hihetetlen hangokkal nyűgözne le, de a hangszóród csak monot tud? Nos, olyan eszközökre van szükséged, amelyeket a legjobb játékélményre optimalizáltak. Az Aver GS315 Ballista Trinity hangszórókon a mély és magas hangokat külön állíthatod, hogy a frekvenciák tökéletes egyensúlyát érhesd el. Teljes, és gazdag hangzást hozhatsz létre velük anélkül, hogy egyetlen hangot is elvesztenél.

 
Kód:  JT145a3
Termékszám:  40AAGS315ALJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15