Oldal frissítése

Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készlet

Kiegészítők a termékhez

Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készlet

A Michele egyszarvú kreatív készlet az Avenue Mandarine márkától minden alkotó szellemű ifjú hölgynek örömet okoz. A készlet segítségével a gyermeked saját kézzel hozhatja létre a kedvenc kisállatát - egy egyszarvút. A mellékelt Pébéo márkájú színes filctollakkal a saját elképzelésüknek megfelelően kiszínezhetik az egyszarvú figurát, esetleg használhatja a csomagban található útmutatót. A doboz, amelybe a készletet csomagolták, belülről úgy van kidíszítve, mint egy szoba, és egyszarvú házként szolgálhatAz erőfeszítéseket csodálatos dísz formájában jutalmazza a gyerekszobába. Az Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készlethez három kép is tartozik kiszínezhető állatokkal.

Az Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készlet fő jellemzői

  • A francia Avenue Mandarine márka kreatív készlete
  • A házi kedvenc készítésekor a gyerekek és a szülők élvezhetik az együtt eltöltött időt
  • A Michele egyszarvú kreatív készlet fejleszti az alkotókészséget, a finommotorikát és az összpontosítást
  • Gyönyörű dekoráció a gyerekszobába
  • A kreatív készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van - egyszarvú keményített papírból, 4 színes filctoll, 3 kiszínezhető kép és útmutató
  • Gyermekeknek 6 éves kortól

Élvezd a közös pillanatokat Michele az egyszarvú készítésekor

Élvezd az alkotással és szórakozással teli kellemes együtt töltött időt az Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készlettel. Miközben a gyermekeid kibolondozzák magukat az egyszarvú készítésekor, fejlesztik az alkotókészségüket, a finommotorikájukat és az összpontosításukat, te pedig zavartalanul megihatsz egy csésze kávét.

Csak kezdj el alkotni

Az Avenue Mandarine Michele egyszarvú kreatív készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van a nem mindennapi kis kedvenc elkészítéséhez - egyszarvút keményített papírból, 4 színes filctollat, 3 kiszínezhető képet és útmutatót. 6 éves kortól alkalmas a gyermekek számára, de ajánlott a szülői felügyelet.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif13467
Termékszám:  3609510530327

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20