Oldal frissítése

Avengers Thor kalapácsa: Mjölnir

Kiegészítők a termékhez

Avengers Thor kalapácsa: Mjölnir

Harcoljon a híres hősök oldalán az igazságtalanság és a veszély leküzdéséért! Ha szeretné legalább egy pillanatra kipróbálni, milyen lehet a Bosszúállókból jól ismert Thor istenség bőrébe bújni, akkor szerezze be ezt a hatalmas, puha habból készült replika kalapácsot, amellyel megmutathatja valódi erejét! A kalapács minden részletében és díszítésében hű mása az eredetinek!

Legfontosabb jellemzők

  • A Marvel filmekből és képregényekből ismert Bosszúállók alkotásának Thor kalapácsa 
  • Puha habból a gyermekek maximális biztonsága érdekében
  • Élethű másolat a legfinomabb részletek kidolgozottságával
  • Kiváló játék vagy Cosplay kellék

A villámlás és mennydörgés erejével

A Bosszúállók népszerű harcosának, Thor-nak a kalapácsa most mindenki számára elérhető! Puha habból készült, így elkerülhetőek az esetleges sérülések. Használatával gyermeke nem tud kárt tenni a környezetében lévő bútorokban és a saját testi épségét sem veszélyezteti. A kalapács tökéletesen tükrözi a filmben és a képregényben szereplő kalapács részleteit. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Játék kategória

Játék kategória Jelmez
Kód:  HRAif0239
Termékszám:  5010993347117
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10