Oldal frissítése

Avengers Amerika Kapitány hős maszk

Avengers Amerika Kapitány hős maszk

Szeretnéd úgy érezni magad, mint a kedvenc szuperhősöd az Avengers-ből? Most könnyen és gyorsan megteheted ezt. Csak vedd fel ezt a remek maszkot és indulhatsz is a csatába! A maszkokat a Marvel képregény szereplői inspirálták és a készítésekor figyeltek a legkisebb részletekre is. Az állítható pántjának köszönhetően, nem esik le senkiről se.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Avengers hősök után tervezték
  • Részletes és minőségi kidolgozás
  • Állítható pánt az egyszerűbb felvevéshez

Egy harcos, királyi vénákkal

Mutasd melyik oldalon állsz. A fiatal katonának Steve Rogers-nek, vagy ismertebb becenevén Amerika Kapitánynak, adtak egy speciális szérumot, amely szupererőt adott neki, amelyet arra használ, hogy megvédje az emberiséget, és ezt a lelkesedést még a számtalan jégbe fagyás se tudta megtörni. A részletgazdag maszk a tipikus kék színével és a karakteres A betűvel a homlokán egy hátulsó állítható pánttal illeszthető szorosan a fejre, hogy a maszk biztosan kényelmesen fennmaradjon a fejen.

Ajánlott kor:
5 éves kor felett
 

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Jelmez
Kód:  HRAif0233b
Termékszám:  ASRT5010993346578
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15