Oldal frissítése

Avast Antitrack Premium 1 eszközre 12 hónapra (elektronikus licenc)

5 1 értékelés
15 490 Ft

Avast Antitrack Premium 1 eszközre 12 hónapra (elektronikus licenc)

Az Avast AntiTrack Premium egy olyan biztonsági szoftver, amely megvéd az online nyomkövető technológiáktól. Az online identitás és tevékenység elfedésével megakadályozza, hogy a nyomkövető eszközök összegyűjtsék és megosszák az adataid. Elrejti a digitális lábnyomod, megvéd a célzott hirdetésekkel és az ármanipulációval szemben. Az AntiTrack gyorsabb webböngészést tesz lehetővé a Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer és Opera támogatásával. A licenc egy Windows-eszközre szól, az előfizetési időszak pedig 12 hónap.

Az Avast AntiTrack Premium főbb jellemzői

  • Az Avast AntiTrack biztonsági szoftver felismeri és blokkolja a reklámközvetítőket, amelyek nyomon követik az online tevékenységeid
  • Védi valós személyazonosságod az online tevékenységek elrejtésével
  • Az AntiTrack blokkolja a célzott hirdetéseket az online vásárlások elrejtésével
  • Védi a magánéleted azáltal, hogy megakadályozza, hogy harmadik felek nyomon követhessenek és adatokat gyűjthessnek a számítógépedről

Miért az Avast AntiTrack Premium az egyik legjobb eszköz a nyomkövetés elleni védelemre?

Az AntiTrack blokkolja a láthatatlan és agresszív trükköket és eszközöket, amelyeket a reklám- és adatgyűjtő cégek használnak arra, hogy a böngésző beállításaidtól vagy IP-címedtől függetlenül nyomon kövessenek. A szoftver figyelmeztet, amikor az interneten böngészel, és bármilyen szoftver megpróbál adatokat gyűjteni rólad, és lehetővé teszi, hogy blokkold a nyomkövető szoftvert. Ezenkívül az Avast AntiTrack Premium elrejti a téged azonosító egyedi beállításokat és specifikációkat. Erre az adatvédelmet biztosító böngészők vagy biztonságos keresőmotorok nem képesek.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Adatvédelmi alkalmazás
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftver típusa

Szoftvertípus Biztonsági szoftver

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWLA0034a
Termékszám:  apw.1.12m
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20