Oldal frissítése

Avacom RBC44 - APC UPS akkumulátor

118 190 Ft

Avacom RBC44 - APC UPS akkumulátor

 

Az Avacom RBC44 minőségi akkumulátor készlet helyettesíti az APC (UPS) Ólomsavas akkumulátort. Az eredeti akkumulátorokhoz hasonló minőséget, valamint tartósságot biztosít, mindezt ráadásul jelentősen alacsonyabb áron. Ideális választás abban az esetben, ha az eredeti akkumulátornak már lecsökkent a kapacitása, és ennek következtében már nem olyan megbízható. A készlet természetesen véssztartalékként is használható.

A készlet csakis új akkumulátorokat tartalmaz, melyekkel helyettesíthetőek a meglévő, elhasználódott akkumulátorai az eszközében. A készlet nem tartalmazza a vezetékeket, a biztosítékokat, a csatlakozókat, valamint fém-, vagy műanyag tartókeretet sem. Ezek a tartozékok mind felhasználhatóak az eredeti készletből, ha nem sérültek meg mechanikusan, vagy például nem ereszt belőlük az elektrolit.

Műszaki adatok:

Helyettesíti:
APC RBC44

Méretek:
122 × 197 × 597 mm

Egy csomag méretei:
310 × 220 × 150 mm (2 darab)

Tömege:
kb. 32 kg

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 5 Ah
Akkumulátor feszültség 12 V
Elem típusa Ólmozott
Gyári/utángyártott Utángyártott

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete Akkumulátor cella

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 16 db
Kód:  IB772b6b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AVA-RBC44-KIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20