Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AVACOM PWRB 8000K piros

4,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

AVACOM PWRB 8000K piros

Ismerkedj meg az AVACOM PWRB-8000K Power Bank-kal. Ez az eszköz mobiltelefonok, táblagépek és egyéb termékek töltésére alkalmas. A kapacitása 8000 mAh, ami elegendő az átlagos eszközök töltéséhez. A többi hasonló termék közül kitűnik felületkezelésével, valamint a Soft Touch burkolattal, amely megakadályozza, hogy a töltő megkarcolódjon. A PowerBank segítségével egyszerre akár 2 készüléket is fel tölthetsz az integrált kábel és az USB kimenet segítségével. A töltés után a Power Bank kikapcsolódik, és fordítva is, ha csatlakoztatsz egy eszközt, amutomatikusan bekapcsol.

Legfontosabb jellemzői

  • A Power Bank 8000 mAh kapacitású 
  • Az AVACOM PWRB-8000K felülete gumírozott
  • Integrált Micro USB kábel
  • Az AVACOM USB kimenete 5V/2.1A
  • Piros színben

Power Bank jó kapacitással és két kimenettel

A készülék kapacitása 8000 mAh, és USB vagy Micro USB támogatással rendelkező mobiltelefonok töltésére alkalmas. A Power Bank egy integrált Micro USB csatlakozóval felszerelt kábelt is tartalmaz, így nem kell keresgélni a megfelelő kábelt – ha olyan eszközt töltesz, amely támogatja ezt a bemenetet –, hogy bármit is feltölthess. Természetesen egy klasszikus USB kimenet is van a berendezésen. Intelligens chipje optimalizálja az töltési folyamatot. A tápegységen kívül USB kábel és használati utasítás található a csomagban.

Paraméterek

Méret

Szélesség 145 mm (14,5 cm)
Magasság 67 mm (6,7 cm)
Mélység 13 mm (1,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 8 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Szín Piros

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Tömeg

Tömeg 170 g
Kód:  IB990o31
Termékszám:  PWRB-8000R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15