Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AVACOM Panasonic VW-VBT380 Li-Ion 3.6V 3900mAh 14Wh

4,5 8 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AVACOM Panasonic VW-VBT380 Li-Ion 3.6V 3900mAh 14Wh

Avacom akkumulátor

Akkumulátor pont a Te készülékedhez

Ez az AVACOM pótakkumulátor a PANASONIC VW-VBT380 és VW-VBT380E-K akkumulátorok helyett használható.

Minőségi alkatrészekből készült akkumulátor

Az AVACOM akkumulátorok kizárólag kiváló minőségű cellákkal vannak ellátva, amelyek hosszú élettartamot garantálnak és rendkívül megbízhatóak. Az akkumulátorok aranyozott csatlakozókkal és a legújabb szabályozó elektronikával vannak felszerelve, hogy az akkumulátor a készülékkel problémamentesen tudjon kommunikálni. Számos biztonsági alkatrészt tartalmaznak, mint például az áram- vagy a hőbiztosítékok. A műanyag részek biztonsági anyagokból készültek, amelyek egyben hőállóak is. Az AVACOM akkumulátorok teljes mértékben helyettesítik az eredeti akkumulátorokat.

Az akkumulátor minősége

Helyes használat

Hogyan tartsuk jó állapotban az akkumulátort

Az akkumulátor gyárilag részben fel van töltve, de a kapacitása és a teljesítménye 100% alatt van. Ezért az akkumulátor optimális formázása érdekében az elején célszerű megismételni a töltési és a kisütési ciklust legalább 3 alkalommal. Az akkumulátor kapacitását csökkenti az állandó csatlakozás a tápegységhez, ezért javasoljuk, hogy időről időre kapcsold le a készüléket a hálózati forrásról. Ha az akkumulátort nem használod, akkor tedd azt egy száraz helye, és körülbelül hat hónap után ellenőrizd le állapotát és töltsd fel újra.

Mi az oka az akkumulátor károsodásának

Az akkumulátor károsodásának az egyik leggyakoribb oka, ha teljesen lemerítve rakják el és hosszabb ideig nem használják. Ne tedd ki az akkumulátort 60 °C feletti hőmérsékletnek. Ha az akkumulátort 5 °C alatti hőmérsékletnek teszed ki, akkor azt szobahőmérsékleten töltsd fel. Az akkumulátort csak azokkal az eszközökkel használd, amelyekhez tervezték. Ügyelj arra is, hogy az akkumulátort ne tedd ki rövidzárlatnak vagy nagyobb kisülési áramnak. Védd meg a mechanikai sérülésektől, a vegyszerektől és a nedvességtől.

Hibás használat


Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 3,9 Ah
Akkumulátor feszültség 3,6 V
Elem típusa Li-ion (lítiumion)
Gyári/utángyártott Utángyártott

Akkumulátor típusa

Akkumulátor megjelölése Panasonic VW-VBT380

Videókamera márkája

Videókamera típusa Panasonic
Kód:  IB90075
Termékszám:  VIPA-T380-J3900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15