Oldal frissítése

AVACOM - Nikon EN-EL12 Li-ion 3.7 V 1050 mAh 3,9 Wh

4,6 36 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AVACOM - Nikon EN-EL12 Li-ion 3.7 V 1050 mAh 3,9 Wh

avacom foto

AVACOM akkumulátor digitális fényképezőgépekhez kiváló minőségű alkatrészekből

A digitális fényképezőgépekbe szánt AVACON akkumulátorok kizárólag jó minőségű cellákat tartalmaznak, amelyek nagy teljesítményűek, és hossző élettartamot biztosítanak. Az akkumulátor aranyozott csatlakozóival és a legmodernebb elektronikával garantálja a zökkenőmentes kapcsolatot az eszközzel. Ugyanakkor számos biztonsági funkcióval előzi meg a túltöltést, az alacsony feszültséget, a túlterhelést és a rövidzárlatot. Az AVACOM akkumulátorai kitűnően helyettesítik az eredeti akkumulátorokat, ráadásul a legtöbbjük kapacitása nagyobb, ezáltal tartósabb, mint az eredeti akku.

Hogyan tartsd az akkumulátort jó állapotban

Az akkumulátort a gyárban részlegesen feltöltik, de kapacitása és teljesítménye nem éri el a 100%-ot. Ezért az akku optimális formázása érdekében azt javasoljuk, hogy az akkumulátort használatbavételkor három alkalommal teljesen töltsd fel, majd merítsd le. Az akkumulátor kapacitása csökken, ha folyamatosan töltőn van, ezért javasoljuk, hogy az eszközt időnként húzd ki. Ha az akkumulátort nem használod, akkor érdemes száraz helyen tárolni, és úgy hathavonta ellenőrizni.

avacom good battery
avacom care

Mitől sérül az akkumulátor?

Az akkumulátornak leginkább az árt,  ha teljesen lemeríted, és hosszú időn keresztül nem használod. Ne tedd ki az akkumulátort 60 °C-nál melegebb hőmérsékletnek. Ha a hőmérséklet 5 °C alá csökken, akkor kizárólag szobahőmérsékleten töltsd. Az akkut csak a megfelelő eszközökben használd. Ne zárd rövidre, és ne tedd ki az előírtnál nagyobb feszültségnek. Óvd a mechanikai sérüléstől, a vegyi anyagoktól és a nedvességtől.

Műszaki adatok:

Kompatibilis készülék:
Nikon

A következő akkumulátor helyett:
NIKON: EN-EL12, VFB10401

Típus:
Li-Ion

Kapacitás:
740 mAh
2,7 Wh

Kimeneti feszültség:
3.7 V

Kód:  IB410a
Termékszám:  DINI-EL12-731N2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15