Oldal frissítése

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete

Kényelmes töltés, vezeték nélkül

Az AVACOM HomeRay S10 vezeték nélküli töltővel anélkül töltheted fel a telefonodat, hogy kábeleket kéne ehhez használnod. Egyszerűen helyezd a készüléket a töltőállomásra vízszintes helyzetben és közben indítsd el a kedvenc filmedet.

AVACOM HomeRAY S10 töltőállomás Qi technológiával és biztonsági funkciókkal

Az AVACOM HomeRay S10 töltőjét úgy tervezték meg, hogy védjen a túlmelegedés, a túlterhelés, a túlsúly és az idegenek tárgyak okozta károsodás ellen.

iPhone, LG és Samsung telefonokkal is kompatibilis

Amennyiben a telefonod támogatja az úgynevezett Qi szabványt, amivel az Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 és az újabb Samsung és Galaxy Note 8 készülékek is rendelkeznek, akkor az AVACOM HomeRay S10 termékét neked találták ki.

Fast Charge funkcióval akár kétszer gyorsabb a feltöltés

A Qi szabványt támogató okostelefonok töltése az elektromágneses indukció elvén működik. Emellett azonban vannak olyan készülékek, amelyek az úgynevezett Fast Chargle technológiát használják (Samsung Galaxy Note 8, S9, S9+, S8, S8+), amely kétszer olyan gyors (10W), mint a hagyományos módszer.

Az AVACOM HomeRay S10 legfontosabb tulajdonságai

  • Elegáns és kényelmes vezeték nélküli töltés az AVACOM HomeRay S10 modellnek köszönhetően
  • Töltsd fel a telefonodat anélkül, hogy a készülékhez egy kábelt csatlakoztatnál
  • Kompatibilis az Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 és a Galaxy Note 8 készülékekkel is
  • Kétszer gyorsabb töltés a gyors töltésű készülékek esetében

Az AVACOM fekete színű HomeMAX modellje a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően támogatja a gyors töltés funkciót. Jelenleg ez a piac leggyorsabb eszköze, amely képes akár négyszer olyan gyorsan feltölteni egy mobiltelefont, mint a hagyományos termékek. A nagy teljesítménynek hála (3 amper), a sebessége még akkor is lenyűgöző, ha olyan készülékhez csatlakoztatjuk, amely nem támogatja a gyors töltést.

Intelligens töltés

A fekete színű AVACOM HomeMAX töltő ráadásul egy úgynevezett SmartChip intelligens funkcióval is büszkélkedhet, amely képes felismerni a csatlakoztatott eszköz típusát és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő opciót. Így a készülékek mindig a lehet leggyorsabb módszerrel töltődnek majd. Nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy kitaláld, a telefon kompatibilis-e a gyors töltéssel vagy sem.


Paraméterek

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés

Szín

Szín Fekete
Kód:  BLIB987o075
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15