Oldal frissítése

AV-MP Avacom töltőkészlet Li-ion akkumulátorokhoz

4,4 70 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
7 490 Ft

AV-MP Avacom töltőkészlet Li-ion akkumulátorokhoz

Univerzális akkumulátor töltő digitális fényképezőgépekhez és videokamerákhoz. Speciális típusú akkumulátor töltéséhez különálló adapter megvásárlása szükséges. A készletet különböző típusú lítium-ion vagy lítium-polimer akkumulátort használó eszközhöz tervezték. Az AVP adapter szabadon cserélhető a töltőben. Ideális utazáshoz - egy töltő az összes digitális és video felszerelést feltölti. A töltöttség ellenőrzéséhez az töltő két LED lámpával rendelkezik, melyek nem csak a teljes töltöttséget, hanem az utolsó 10%-ot is jelzik.
A csomag tartalma:
Töltőegység adapter nélkül
AC adapter
12 V-os szivargyújtó adapter
Használati utasítás

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kompatibilitás

Akkumulátor márkához Avacom

Tápellátás

Rendeltetés Hálózati, Autóba
Kód:  IB202
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AV-MP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20