Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Krups automata kávéfőzők

KRUPS automata kávéfőzők

Krups automata kávéfőzők

Élvezd a professzionálisan elkészített, tökéletes ízű és gazdag aromájú kávét a Krups automata kávéfőzőknek köszönhetően. Csak öntsd bele a pörkölt kávébabokat, a KRUPS teljesen automata kávégép pedig minden másról gondoskodik. A Quattro Force, a KRUPS prémium kávégépek szabadalmaztatott rendszere a kiválasztott őrlési fokig őrli a kávébabokat. Megfelelően tömöríti, és ízletes kávét készít. Végül a gép automatikusan megtisztítja önmagát. A kiválasztott KRUPS prémium kávégépek a TÜV Rheinland, a világ egyik legmegbízhatóbb vizsgálóintézetének higiéniai és minőségi tanúsítványával rendelkeznek.

KRUPS Quatrro Force automata kávéfőzők

A Quatrro Force teljes mértékben gondoskodik a kávé elkészítéséről

Kiválasztod a kedvenc italodat, beállítod az őrlési fokozatot a speciális Active Speed őrlőn és a kiválló otthoni barista elvégzi a többit. A Quatrro Force gondoskodik a pontos ütemezésről, a finomhangolt zárt főzőmű pedig a tökéletes kávé elkészítéséről. Az Auto Clean üzemmód ezután aprólékosan megtisztítja az automata kávéfőzőt, így több időd marad arra, amit igazán szeretsz csinálni.

    A KRUPS automata kávéfőzők megfelelnek a szigorú minőségi teszteknek

    A KRUPS márka mostantól együttműködik a TÜV Rheinlanddal. A KRUPS automata kávéfőző modellek esetében a vállalat igényes teszteket végzett a tartósság, az ellenállás és a minőség tekintetében, még az egyes alkatrészek esetében is. A szigorú tesztek a kávéfőzők higiénikus állapotát és a tisztítási eljárások minőségét értékelik hosszú távon, sok tisztítási ciklus elvégzése után. Ennek az együttműködésnek az eredménye a figyelemre méltő TÜV Rheinland higiéniai és minőségi tanúsítvány a KRUPS Evidence EA89 és a KRUPS Intuition Preference EA872, EA873 és Intuition Preference+ EA875 kávégépek számára.

    KRUPS automata kávéfőzők TÜV Rheinland
      Paraméterek módosítása
      24 termék

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB05