Oldal frissítése

Xenon izzók

A Xenon izzók akár kétszer olyan hatékonyak is lehetnek, mint a halogén izzók. Jobban megvilágítják a jármű előtt lévő területet. Ráadásul kevésbé vakítják el a szemben jövőket. A xenon izzó kiválasztásánál elsődlegesen a lámpafoglalat alapján kell döntened, amelynek meg kell egyeznie a gépjármű lámpatestébe szerelt foglalattal (különben az izzót nem tudod beszerelni). Ha többet szeretnél tudni arról, hogy milyen típusú foglalat van az autóban lámpatestében, olvasd el az autó használati útmutatóját.

Folytatás
Paraméterek módosítása
28 termék

Xenon izzók

A Xenon izzók kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20