Oldal frissítése

VIF Super diesel adalék nyári 500 ml

4,9 182 értékelés
4 190 Ft

VIF Super diesel adalék nyári 500 ml

Az autóápolás nem csak a mosásból és festék polírozásából áll. A jármű zavartalan működésének biztosításához szükséges a befecskendező és a tüzelőanyag-rendszer tisztítása is. Van számodra egy professzionális dízelmotorokhoz készített adalékanyagunk, amely már az első használatkor is aktívan dolgozhat az említett alkatrészeken. Az adalékanyag megakadályozza a korom lerakódását a motor érzékeny részein, és segít tisztán tartani az injektorokat, ami tükröződik majd azüzemanyag-fogyasztásban, a teljesítményben, a gyorsulásban és a motor teljes élettartamában is. Ezáltal sokkal több kilométert tehetsz meg felesleges aggodalmak nélkül. 

Legfontosabb jellemzői a VIF Super Diesel 500 ml-es nyári adaléknak

  • Dízelüzemű motorokhoz tervezve
  • Csúcsminőségű nyári adalék kiváló áron (adagolás 1: 1000)
  • Védi a teljes üzemanyagrendszert a korróziótól
  • Habzáscsökkentő hatása van 
  • Biztosítja a jótékony hatást a megnövekedett teljesítményhez, gyorsuláshoz, erőhöz

Egy doboz sokáig elég lesz

A motor biztosan megköszöni. Ez a nyári diesel adalék növeli a cetánszámot, habzásgátló hatása van az üzemanyagra az egész üzemanyag-ellátó rendszerben és védi a motort a bioüzemanyagok negatív hatásaitól ami kötelező eleme minden üzemanyagnak. A felhasználók biztosan örömmel veszik, hogy a terméket 1:1000 hígításban kell alkalmazni. A 500 ml-es kiszerelés így nagyon hosszú ideig kitart.

 

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)

Rendeltetés

Rendeltetés Dízel
Motor Dízel

Szezon

Szezon Nyári

Típus

Adalékanyag típusa Befecskendező tisztító, Karbonlerakódás eltávolító, Motortisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Súrlódás csökkentése
Kód:  AUPRA3134
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  90684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05