Oldal frissítése

STX BLACK 3000 Ózongenerátor

5 3 értékelés

STX BLACK 3000 Ózongenerátor

Az STX 3000 ózongenerátor egy kompakt légtisztító, amely biztonságosan eltávolítja a vírusokat a környezetből, ideértve a koronavírusokat, baktériumokat, gombákat és más mikroorganizmusokat. Emellett kiküszöböli az olyan szagokat is, mint a cigarettafüst, a benzol vagy a toluol. Az időzítővel a generátor maximum 2 órásműködésre állítható, ami szinte zajmentes. 3000 mg / h teljesítményével háztartások, irodák, várótermek, műtőtermek, autók, műhelyek és más kisebb helyek fertőtlenítésére alkalmas. Használata nem veszélyes az emberi egészségre, mivel a levegőt teljesen tiszta és fertőtlenített állapotban hagyja. Az STX 3000 ózongenerátor egyszerűen kezelhető, konstrukciója nagyon tartós, és praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen hordozható. Az ózonlemez cserélhető, élettartama kb. 6000 óra.

Az STX 3000 ózongenerátor főbb jellemzői

  • Kompakt légtisztító, amelynek működése 100% -ban környezetbarát
  • Az STX 3000 ózongenerátor eltávolítja az összes vírust, gombát, baktériumot és szagot a levegőből
  • Nagyfeszültségű koronakisülés elvén működik, amely az oxigént (O2) ózonra (O3) konvertálja
  • Az oxidációs folyamatnak köszönhetően az ózon az összes szennyező anyagot magához köti, amelyet fokozatosan teljes mértékben eltávolít
  • A reakció befejeződése után az ózon visszaáll oxigénné
  • Az STX 3000 háztartások, irodák, várótermek és műtők, autók vagy műhelyek fertőtlenítésére alkalmas
  • Az időzítővel a generátor maximum 2 órás működésre állítható
  • Alacsony zajszint és egyszerűen kezelhetőség
  • Az STX 3000 ózongenerátor tartós kialakítású és fogantyúval rendelkezik az egyszerű szállítás érdekében

Hogyan működik az ózongenerátor?

Az ózongenerátor elve egy kémiai reakción alapul, méghozzá az oxigén (O2) ózonná (O3) alakulásán. A nagyfeszültségű koronakisülés révén a generátor az oxigénmolekulákat egyes atomokra osztja, amelyek ezután 3-atomú ózonmolekulákká formálódnak. Egy harmadik oxigénatom hozzáadása annak későbbi oxidációja miatt eltávolítja az összes szennyező anyagot. Az újonnan kialakult ózon könnyen megköti a baktériumokat, gombákat, vírusokat vagy szagokat, és megváltoztatja kémiai szerkezetüket. A megfelelő eljárással és ózonkoncentrációval teljes mértékben eltávolíthatók. A reakció során az ózon újra oxigénné változik. A generátor használata ezért teljesen biztonságos és 100% -ban környezetbarát.

Figyelmeztetés:
Noha az ózon természetesen előfordul a Föld légkörében, önmagában mérgező gáz, felismerhető szaggal és jellegzetes kék színnel. Ezért a generátort csak olyan helyiségben működtesd ahol nincsenek emberek, állatok vagy növények. A készülék használatának befejezése után egy órán keresztül ne lépj be a fertőtlenített helyiségbe. Az ózongenerátorral történő fertőtlenítés károsíthatja a korrózióra hajlamos felületeket, vagy túl gyakori használat esetén felgyorsíthatja a műanyagok vagy gumi lebomlását. Ezért ajánlott az ilyen tárgyakat, illetve a művészi vagy nagyobb értéket képviselő tárgyakat biztonságosan lefedni, vagy lehetőség szerint eltávolítani a fertőtlenített helyiségből.

Fogyasztás:
55 W

Bemeneti feszültség:
110 - 230 V / 50–60 Hz

Zajszint:
40 dB

Fertőtlenítés ideje:
autók: kb. 30 perc
50 m2: cca 1 hod
100 m2: cca 2 - 3 hod


Paraméterek

Anyag

Anyag Fém

Szín

Szín Fekete

Típus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Időzítő
Kód:  STXO_01
Termékszám:  MS040402

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15