Oldal frissítése

Speed Master Jr. Wheel Brush

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Speed Master Jr. Wheel Brush

A kerékpáron, vagy az autón, hajón, vagy lakókocsin található alkatrészek megfelelően tisztán tartása nem egyszerű feladat, de ezzel az ügyes kis eszközzel ez nem lesz probléma! A Speed Master Jr. luxus kefe tulajdonképpen a nagy Speed Master kefe kistestvére, és Mike Phillips tervezte, aki az amerikai Autogeek cégnél dolgozik. Finom, memóriasörtékkel rendelkezik és egy erős, ám rugalmas gerinccel, ami speciális, karcmentes bevonattal is el van látva. A kefe ugyan robosztusnak néz ki, de a gerinc vastagsága csupán 2 cm, így a kisebb résekbe is könnyedén befér.

A Speed Master Jr. kefe főbb jellemzői

  • Minőségi kefe felnik, lökhárítók, rácsok stb. tisztítására
  • Szabadalmaztatott Nylex nylon sörték memóriahatással
  • Használható polírozott alumíniumon, krómon, rozsdamentes acélon
  • Ellenáll a vegyi tisztítószereknek
  • A flexibilis központi gerinc védőbevonattal van ellátva
  • Gumiheggyel
  • Ergonomikus fogantyú

Alapos tisztítás a Speed Master Jr. kefével

A Speed Master Jr. fő előnye, többek között, a minőségi nylonból készült finom sörtékben rejlik, amiknek koptatott a vége, így a felülettel történő érintkezés a lehető legsimább. A kefe minden probléma nélkül használható polírozott alumíniumon, krómon, rozsdamentes acélon vagy lakkozott alkatrészeken. Másik előnye, hogy a szabadalmaztatott sörték visszanyerik az alakjukat használat után, így megőrzik a tiszítás hatékonyságát. Elég csak meleg vízben megmosni a kefét használat után és sörtékkel lefelé fordítva kilógatni, ekkor a sörték újra felveszik eredeti alakjukat.

Továbbá, ne aggódj a vegyi tisztítószerek káros hatásai miatt, mert a szintetikus szálak ellenállnak az intenzív zsíroldó- és tisztítószereknek. Még hosszú használat után is puhák, lágyak és rugalmasak maradnak.

A megerősített, kellően rugalmas központi gerincnek köszönhetően olyan szögben hajlítható, hogy minden probléma nélkül tisztíthatod a felni belső peremét és szegélyét, így a kosz sehol nem bújhat el előled.
 
A gumiszegély a nyél körül megvédi a kezedet a kosztól és a tisztítószerektől. Az ergonómikus fogantyú is megkönnyíti a tökéletes tisztítást.

Kód:  Moto07857
Termékszám:  DSM-2000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05