Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

SONAX Polish & Wax COLOR piros, 500ml

4,8 9 értékelés
5 090 Ft

SONAX Polish & Wax COLOR piros, 500ml

A Sonax polírozó terméke gondoskodik autód lakk felületéről. Meglepő könnyedséggel érhetsz el vele kiváló eredményeket. A polírozó szer 500 ml-es kivitelben érkezik, így nagyon sokáig kitart. Alkalmas minden metál és normál lakk felülethez. Tökéletesen eltávolítja az autó felületén található koszt, rovarokat, kátrányt és egyéb felületi karcolásokat.

A régi, kifakult lakkréteg visszanyeri eredeti ragyogó fényét, fehér csík húzása nélkül. Egyedi polírozó, amely egyben tisztít, políroz és konzervál, miközben befedi a kisebb karcolásokat a fényezésen. Természetes viasz tartalmának köszönhetően, nem károsítja az eredeti lakkréteget. Vízbázisú és oldószermentes. A könnyebb használat érdekében, a csomagban található egy korrekciós ceruza is, amellyel egyszerűen eltávolíthatod a kisebb karcolásokat és foltokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Autó kozmetikai termék természetes Karnauba viasszal
  • Alkalmas minden fém és piros lakk felülethez
  • Egyszerű alkalmazás - kiváló eredmény
  • Egyben tisztít, políroz és konzervál
  • Oldószermentes, vízbázisú
  • Korrekciós ceruza a csomagban

Alkalmazás:
Egy vizes rongy segítségével, gyengén töröld át a száraz felületet. Hagyd, hogy teljesen megszáradjon. Majd egy másik tiszta ronggyal, oszlasd el egyenletesen a polírozó szert, közepes nyomás kifejtésével.

Tartalom:
500 ml

 

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria
Használati mód Folyékony krém

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)

Használat

Használat Lakk

Szín

Szín Piros

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők karnauba
Kód:  AUPR3764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  296400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15