Oldal frissítése

Shell AdBlue 4,7L

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shell AdBlue 4,7L

Ha dízelmotoros autója van, jól jöhet egy tiszta Shell Adblue oldat. Je to speciální kapalina používaná s katalyzátory spalování paliva za účelem výrazného snížení emisí oxidu dusíku NOX. Ezt a megoldást kifejezetten az SCR szelektív katalitikus redukcióval felszerelt kipufogórendszerrel rendelkező dízelmotorokhoz fejlesztették ki. Adblue Shell Solution Az Adblue demineralizált vízből és karbamidból áll. A káros NOX-kibocsátás csökkentésével segít teljesíteni az Euro 4 és Euro 5 kibocsátási normákat. Adblue Shell Az Adblue-t AUS 3 néven ismerik, ami azt jelenti, hogy az oldat karbamidtartalma 32,5%.

Az Adblue Shell Adblue Solution - 4,7 literes Adblue oldat főbb jellemzői

  • Adblue Shell Solution Az Adblue demineralizált vízből és karbamidból áll.
  • SCR-technológiával rendelkező dízelmotorokhoz
  • Elősíti az európai szabványoknak való megfelelést
  • A karbamidtartalom 32,5%

Szelektív katalitikus redukció SCR-technológia

A kibocsátási előírások betartása érdekében kifejlesztették a szelektív katalitikus redukciós SCR-technológiát, amellyel a dízelüzemű járművek az EU útjain való használatot engedélyezik. Az SCR-technológia 32,5%-os tiszta karbamidoldatot használ a káros nitrogén-oxidok nem mérgező vegyületekké történő csökkentéséhez.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 4,7 l (4 700 ml)
Kód:  AUPR318425
Termékszám:  7041068134279

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20