Oldal frissítése

Shell Adblue 10L

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shell Adblue 10L

Dízelüzemű autóhoz vásárolj tiszta Shell Adblue oldatot! E speciális folyadékot használva a katalizátor hatásfoka javul, és így a gépjármű NOX-kibocsájtása érdemben csökkenthető. A terméket kifejezetten az SCR szelektív katalitikus redukciós kipufogórendszerrel rendelkező dízelmotorokhoz fejlesztették ki. A Shell Adblue folyadék desztillált vízből és karbamidból áll. A káros NOX-kibocsájtás csökkentésével segít teljesíteni az Euro 4-es és Euro 5-ös kibocsájtási normákat. A Shell Adblue-t AUS 3 névenisismerik, ami azt jelenti, hogy az oldat karbamidtartalma 32,5%.    

    

A Shell Adblue oldat - 10 liter főbb jellemzői

  • A Shell Adblue oldat demineralizált vízből és karbamidból áll.
  • SCR-technológiával műküdő gépjárművekhez való
  • Segíti az Euro szabványoknak való megfelelést
  • Karbamidtartalom: 32,5%

Szelektív katalitikus redukció SCR-technológia

A kibocsájtási előírások betartása érdekében fejlesztették ki a szelektív katalitikus redukciós SCR technológiát, amely engedély szükséges a dízelüzemű járművek használatához az EU útjain. Az SCR technológia 32,5%-os tiszta karbamidoldatot használ a káros nitrogén-oxidok nem mérgező vegyületekké történő átalakítására


Összetétel

Demineralizált víz 67,5 %, Karbamid 32,5 %.

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 10 l (10 000 ml)
Kód:  AUPR318426
Termékszám:  5901060013007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10