Oldal frissítése

SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez

41 290 Ft

SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez

A(z) SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez Sisakbeszélő biztonságos és egyszerű kommunikációt tesz lehetővé száguldás közben Hirtelen valami műszaki hiba lépett fel? Többé nem kell vadul integetni! Mostantól elég a mikrofonba beszélned. Mostantól bármiről beszélgethettek útközben.

A(z) SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez intercom főbb paraméterei

  • Motoros headsetként is használható a kompatibilis telefonokkal, navigációkkal vagy MP3 lejátszókkal
  • Egyszerű kezelés az intercomon található nyomógombokkal
  • Integrált FM rádió

A(z) SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez Sisakbeszélő hibátlan és zavartalan társalgást biztosít

A hibátlan működésért a vezeték nélküli Bluetooth technológia felel, amellyel a kapcsolódás nagyon gyors. Maga az intercom is könnyen felszerelhető a bukósisakra. Inkább egyedül motorozol? A(z) SENA Bukósisakra szerelhető tartó kiegészítőkkel 20S / 20S EVO / 30K (vékony fülhallgató) headset-hez Sisakbeszélő az ilyen pillanatokban is segít. Ez a sisakba szerelhető interkom headsetként is használható. Nyugodtan száguldhatsz és közben bárkit felhívhatsz, meghallgathatod a GPS útmutatását vagy hallgathatod a kedvenc zenéidet. A rádió funkciónak hála kedved szerint váltogathatsz az állomások között. A nyomógombokkal egyszerűen vezérelhetők a fő funkciók az intercomon.

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Motorhoz
Fülhallgató kivitele Headset
Hangátvitel Bluetooth
Funkciók FM rádio

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 1 000 g
Felszerelés és funkciók FM rádió
Kód:  AUPR257905
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M143-152

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15