Oldal frissítése

SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység)

239 690 Ft

SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység)

A(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) Sisakbeszélő problémamentes kommunikációt biztosít motorozás közben a többi motorossal. Hirtelen megéheztél? Felejtsd el a kétségbeesett mutogatást! Mostantól használd a mikrofont. A(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) kiválóan kihasználható motoros intercom közvetlen kommunikációra lett kitalálva, akár 4 motoros számára ugyanilyen készülékkel, max. 8 km hatótávolságban. Mostantól végig beszélhetitek az egész utat.

A(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) intercom legfontosabb tulajdonságai

  • Biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé akár 4 motoros számára
  • A Bluetooth hatótávolsága akár 8 km
  • Headsetként is funkcionálhat a kompatibilis telefonokkal, navigációkkal vagy MP3 lejátszókkal
  • Kényelmes vezérlés különböző nyomógombokkal vagy hangvezérléssel
  • Egy speciális mobilalkalmazás biztosítja a részletes beállításokat
  • Zajcsökkentés a tiszta és kivehető hangért
  • Működési idő/töltés: 12 óra

A(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) Sisakbeszélő problémamentes és zavartalan beszélgetést tesz lehetővé

Az átvitelért a modern Bluetooth technológia felel, így a készülékek kapcsolódása csak pillanatok kérdése. Minden részletesen beállítható az okostelefonos alkalmazásban. Maga az intercom is egyszerűen rögzíthető a motoros sisakra. Inkább egyedül motorozol? A(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) Sisakbeszélő ebben az esetben is hasznos lehet. Ez a vezetéknélküli interkom akár headsetként is használható. Gyönyörködj a tájban és közben felhívhatod a párodat is, meghallgathatod a GPS útbaigazítását vagy lejátszhatod a kedvenc zenéidet. A fő funkciók gyorsan elérhetők a nyomógombokkal az intercomon, de a hangvezérlés még biztonságosabbá teszi a használatot. Nem szabad elfelejteni, hogy a(z) SENA Bluetooth handsfree headset 30K (hatótávolsága 2 km) (2 egység) működési ideje aktív használat mellett, egy töltéssel 12 óra.

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Motorhoz
Fülhallgató kivitele Headset
Hangátvitel Bluetooth
Bluetooth verzió 4.1

Szín

Szín Fekete

Hatótávolság

Max. hatótávolság 8 km

Beszélgetés hossza

Beszélgetési idő 12 óra

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 61 g
Felszerelés és funkciók Mobilalkalmazás, Hangvezérlés, zajcsökkentés

Készülékek száma

Berendezések max. száma 4
Kód:  Moto29665
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M143-582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10