Oldal frissítése

Scheppach HC 53 dc

4,6 8 értékelés
133 490 Ft

Scheppach HC 53 dc

A kéthengeres, magasnyomású kompresszor különösen alkalmas műhelyekben és szolgáltató központokban történő használatra. Szívóerejének és nagyméretű tartályának köszönhetően tartós igénybevétel esetén is megbízható működést garantál. Folyamatos munkavégzésre tervezték, fogantyúja és kerekei segítségével pedig könnyen mozgatható.   

A HC 53 dc főbb jellemzői 

  • magas üzemi nyomás
  • folyamatos munkavégzésre alkalmas kompresszor
  • nagyméretű tartály
  • kéthengeres motor
  • folyamatos magas nyomás
  • ideális megoldás műhelyekbe
  • praktikus fogantyú és guruló kerekek

Nagy tejlesítményű motor

A Scheppach HC 53 DC olaj kompresszor legfőbb erőssége a nagy teljesítményű, kéthengeres motor, amely biztosítja a légtartály gyors újratöltését, így felgyorsítva a munkát, ezzel egyidejűleg pedig  folyamatos magas nyomást generál, amely hasznos lehet akár szegecselésnél, vagy például hosszú csavarokkal, régi kerékcsavarokkal végzett munkánál is. A kéthengeres motor előnyei közé tartozik a jellemzően hosszabb élettartam és a nagyobb megbízhatóság.

A Scheppach HC 53 dc kompresszor könnyen mozgatható

A Scheppach HC 53 dc kompresszor nagy méretű, guruló kerekeivel és a kényelmes fogantyújával egyszerűen mozgatható. Viszonylag kompakt kivitelű, könnyen szállítható akár autóban is. A tervezők a biztonságra is ügyeltek: a nyomótartály alakja és vastagsága megfelel a legszigorúbb EU előírásoknak.

Paraméterek

Típus

Kompresszor típusa Olajos

Technikai paraméterek

H​álózati feszültség 230 V
Teljesítmény 2 200 W
Tartály térfogata 50 l
Maximális üzemi nyomás 10 bar
Maximális áramlás 272 l/m

Méret & súly

Szélesség 91 cm
Magasság 67 cm
Mélység 39 cm
Tömeg 44,5 kg
Kód:  GAR400z
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906102901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20