Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Scheppach HC 52 dc

4,6 5 értékelés
120 190 Ft

Scheppach HC 52 dc

Megbízható, kéthengeres kompresszor, ami magas és állandó nyomást biztosít, így különösen ideális a legtöbb forgalmas műhelybe vagy szervizbe. A szívóerejének és nagyméretű tartályának köszönhetően mindig jó hasznát fogja venni, még a legmegerőltetőbb feladatok elvégzésekor is. Folyamatos terhelésre lett tervezve és könnyedén megoldható a gyakori áthelyezése is, mivel kerekekkel és fogantyúkkal van felszerelve.

A HC 52 dc főbb jellemzői

  • Optimális üzemi nyomású kompresszor
  • Folyamatos terhelésre tervezve
  • Nagyméretű levegőtartály
  • Kéthengeres motor
  • Folyamatos magas nyomás
  • Ideális megoldás a legtöbb műhelybe
  • Kényelmes fogantyú és kerekek

Erős motorral szerelve

A Scheppach HC 52 dc kivételesen erőteljes, kéthengeres motorral szerelt olajkompresszora lehetővé teszi a levegőtartály gyors újratöltését, ezáltal nagymértékben meggyorsítja a munkát, miközben stabilan magas nyomást biztosít. Ez nagyon hasznos például hosszú csavarok csavarozásakor, szegecseléskor vagy amikor autókerekek csavarjait kell meglazítani. A kéthengeres motor előnye többek között a hosszabb élettartam és a nagyobb megbízhatóság.

Könnyen mozgatható

A Scheppach HC 52 dc kompresszor nagy kerekekkel van felszerelve, amik a kényelmes fogantyúval együtt nagyban megkönnyítik a műhelyben való mozgatását. Ezentúl a berendezés eléggé kompakt és autóval is könnyen szállítható. Természetesen a biztonság is szem előtt volt tartva, ezért a nyomástartály formája és falvastagsága a legszigorúbb EU-s előírásoknak megfelelően lett megtervezve.

Paraméterek

Típus

Kompresszor típusa Olajos

Technikai paraméterek

H​álózati feszültség 230 V
Teljesítmény 2 200 W
Tartály térfogata 50 l
Maximális üzemi nyomás 8 bar
Maximális áramlás 272 l/m

Méret & súly

Szélesség 72,5 cm
Magasság 72,5 cm
Mélység 41 cm
Tömeg 44 kg
Kód:  GAR400y
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906101901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10